top of page

Pukkilan kunta panostaa vahvasti yhteisöllisyyteen ja sosiaaliseen hyvinvointiin

Lehdistötiedote 8.9.2023

Pukkilan kunta ottaa rohkeasti käyttöön oman Kaverisovelluksensa tuodakseen lisää yhteisöllisyyttä ja sosiaalista hyvinvointia kuntalaistensa arkeen. Kaverisovelluksen on kehittänyt yhteiskunnallinen yritys Superlaiffi Oy. Sovelluksen avulla kunta haluaa osaltaan helpottaa asukkaiden, työntekijöiden ja eri ikäryhmien yhdistämistä modernin teknologian avulla. Sovellus tarjoaa kuntalaisille mahdollisuuden nauttia entistä monipuolisemmasta ja rikkaammasta yhteisökokemuksesta, joka tukee yhteisöllisyyden vahvistamista ja sosiaalisen hyvinvoinnin lisäämistä koko kuntatasolla.


Kunnanjohtaja Katarina Helander on innoissaan uudesta kehitysaskeleesta, joka tähtää yksinäisyyden ennaltaehkäisemiseksi ja vähentämiseksi sekä sosiaalisen hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistämiseen. "Olemme iloisia, kun saamme edelläkävijöinä tarjota kuntalaisillemme innovatiivisen ja helppokäyttöisen työkalun, joka mahdollistaa uusien ystävyyksien ja tuttavuuksien syntymisen eri harrastusten, arvojen ja elämäntilanteiden pohjalta, modernin teknologian avulla” kertoo Helander.


Lokakuun aikana käyttöön otettava Premium-palvelu tarjoaa yli 16-vuotiaille kuntalaisille ja kunnan työntekijöille räätälöityjä toimintoja, kuten virtuaalisen olohuoneen sekä ominaisuuksia, jotka helpottavat ihmisten yhdistymistä ja verkostoitumista. Palvelu tuottaa kunnalle myös arvokasta dataa yksinäisyyden helpottamiseksi ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Premium-palvelua kehitetään jatkuvasti vastaamaan käyttäjien ja asiakkaiden tarpeita ja sovellukseen lisätään uusia ominaisuuksia kuukausittain. ”Palvelu tukee meillä myös tärkeää työkykyjohtamista”, toteaa Helander.Kaverisovellus saapuu Pukkilaan: Pukkilan kunta panostaa vahvasti yhteisöllisyyteen ja sosiaaliseen hyvinvointiin

Media-yhteydenotot:

Katarina Helander

Pukkilan kunnanjohtaja,

+358 50 343 7418


Timo Kuusisto Toimitusjohtaja, Kaverisovellus

yhteiskunnallinen startup-yritys +358 44 577 3477


Pukkilan kunta saa oman Pukkilan Kaverisovelluksen lokakuun aikana käyttöön.

Kaverisovellus on suomalainen yhteiskunnallinen startup-yritys, jolle on myönnetty Suomalaisen Työn liiton Avainlippu tunnustuksena kotimaisesta työstä. Yritys on saavuttanut virallisen Yhteiskunnallinen Yritys -statuksen. Kaverisovellus kuuluu ARVO-liittoon, joka edistää yritystoimintaa, jossa yhdistyvät liiketoiminta ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus uudella tavalla. Kaverisovellus pyrkii ratkaisemaan yksinäisyyden ongelmaa digitaalisen palvelun avulla, joka on erityisesti suunniteltu organisaatioille.


Lisätietoja: www.kaverisovellus.fi

87 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page