top of page
barona_white_rgb.png

Barona Frendie PRO työntekijöiden käyttöön.

Tervetuloa tutustumaan uuteen Barona Frendie PRO -sovellukseen, joka on suunniteltu Baronan työntekijöille.

 

Kannustavat ja tukea tarjoavat työkaverit ovat työhyvinvoinnin keskeisiä rakennuspalikoita. Frendie PRO:n avulla Barona haluaa aktiivisesti ennaltaehkäistä työntekijöidensä yksinäisyyttä ja tarjota helpon kanavan uusien ystävyyssuhteiden rakentamiseen. Frendie PRO:n kautta voit tutustua muihin baronalaisiin ja Frendie-sovelluksen käyttäjiin. Uusi ystävä voi olla vain klikkauksen päässä!

Sovelluksen kautta voi etsiä kaveria vaikka  leffaan, kahville, makutuomariksi ostoksille sekä harrastusporukkaa kuntosalille ja kulttuuririentoihin tai sparrausapua työelämään.

61c2a965-0258-4a7e-8d0a-4e335ab180aa_oppilaitosyhteistyo-some.jpg

Yhteisöllisyyden vahvistaminen.

Vastuullisempi ja inhimillisempi työelämä – sitä Baronalla rakennetaan. Barona haluaa olla vastuullisen liiketoiminnan ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen suunnannäyttäjä. Frendie PRO kulkee kännykässä ja on nykyaikainen tapa olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa oman aikataulun ja tarpeen mukaan. 

07996e2b-cec2-49ee-acbf-444c2875d796_iso-paha-osaajapula-social.jpg

Näin luot Frendie PRO profiilin

 1. Luo tunnukset käyttämällä sähköpostiosoitetta ja valitsemaasi salasanaa. Mikäli sinulla on organisaatioltasi saamasi PRO-koodi, voit lisätä sen tässä vaiheessa. Voit aktivoida PRO-tilin myös myöhemmin jo luotuasi profiilin.
   

 2. Vahvista tunnukset klikkaamalla sähköpostiisi lähetettyä vahvistuslinkkiä.
   

 3. Täytä profiilisi perustiedot, kuten nimimerkki, ikä, asuinpaikkakunta, kiinnostuksen kohteet, lyhyt esittelyteksti sekä profiilikuva. Profiilia voi päivittää ja täydentää myöhemmin.
   

 4. Kirjaudu Frendie kaverisovellukseen käyttämällä luotuja tunnuksia (sähköposti ja salasana).
   

 5. Selaa profiileja ja lähetä kaveripyyntöjä. Vasemmasta alalaidasta löydät organisaatio kohtaisen PRO -alustasi. Mikäli et kirjautumisvaiheessa lisännyt PRO -koodia, voit lisätä sen tässä näkymässä avataksesi PRO -alustan. Voit myös lisätä ja poistaa PRO -koodeja omassa profiilissasi.

Voit aktivoida PRO -tilin kolmella eri tavalla.

Frendie-PRO-koodi-creation.png
Frendie-PRO-koodi-PRO-tab.png
Frendie-PRO-koodi-profiili.png

Aktivoi PRO -tili käyttäjätilin luomisen yhteydessä.

Mikäli et ole vielä luonut käyttäjätiliä Frendieen, voit aktivoida PRO -tilisi heti käyttäjätilin luomisen yhteydessä.

Aktivoi PRO -tili PRO -välisivulla.

Mikäli olet jo luonut Frendie -käyttäjätilin voit navigoida sovelluksen vasemmasta alakulmasta löytyvään

      iconiin ja klikata itsesi PRO -välisivulle. Liitä saamasi PRO -koodi sille tarkoitettuun kenttään. Paina plus merkkiä ja organisaatiosi PRO -alusta aktivoitu.

Frendie-PRO-purple.png

Hallinnoi PRO
-tilejä profiili-sivusi kautta.

Mikäli haluat aktivoida toisen PRO -tilin tai poistaa PRO -tilin käytöstäsi se onnistuu oman profiilisivusi kautta. Muista lopuksi tallentaa profiiliisi tehdyt muutokset 'Tallenna muutokset' -painikkeesta.

Kysymyksiä ja vastauksia Barona Frendie PRO -sovelluksesta

Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin Barona Frendie PRO -sovellukseen liittyen. Tutustu Barona Frendie PRO -sovellukseen ja ota ensimmäiset askeleet kohti vahvempaa ja yhtenäisempää työyhteisöä!

Pysytään yhteydessä.

bottom of page