top of page

Sosiaalisen hyvinvoinnin sertifikaatti.

Lanseeraamallamme Sosiaalisen hyvinvoinnin sertifikaatilla, haluamme kannustaa organisaatioita tekemään vaikuttavia tekoja yksinäisyyden kitkemiseksi.​​ Tekniikan kehittämisen lisäksi teemme vaikuttamistyötä ja kehitämme tapoja, joilla puheet ja korulauseet muuttuvat oikeiksi teoiksi.

Frendie_Sertifikaatti-Frame-Mockup.png

Yksinäisyys on voitettavissa teoilla.

Mitä?

Sosiaalisen hyvinvoinnin sertifikaatti -merkki kertoo, että yritys on vastuullinen toimija yhteiskunnassa, joka välittää aidosti henkilöstönsä ja yhteisönsä sosiaalisesta hyvinvoinnista. Organisaatio tekee aitoja tekoja yksinäisyyden helpottamiseksi.

Kenelle?

Organisaatioille, yrityksille, kunnille ja yhdistyksille jotka haluavat viestiä läpinäkyvästi siitä, että he ratkoo yhteiskunnallisia ongelmia ja toimii kestävän ja sosiaalisen hyvinvoinnin rakentajana.

Miksi?

Sertifikaatti on luotettava keino viestiä, että yritys / organisaatio edistää aidosti sosiaalisen hyvinvoinnin keinoja ja jalkauttaa sertifikaatin kolmen kohdan toimintamallia yhteisölleen. Sertifikaatti lisää sen saajan tunnettuutta ja auttaa raportoimaan vaikuttavuutta.

Mistä sertifikaatti koostuu?

Sertifikaatti on tarkoitettu organisaatioille ja yhteisöille. Palvelun avulla sertifikaatin saavat organisaatiot saavat näkyväksi vaikuttavia tekoja ja edistävät sosiaalisen kestävyyden kuutta periaattetta omassa organisaatiossaan.

Frendie-PRO_phone_mockup-bg_edited.jpg

Frendien käyttö organisaatiossa.

Kuka voi saada sertifikaatin?

Vastuullisuus on kytektty kiinteästi yrityksenne strategiaan & arvoihin, ja ne näkyvät yrityksen valinnoissa & päätöksissä.

Yrityksenne pitää sosiaalista vastuullisuutta tärkeänä & viestii siitä sidosryhmilleen.

Yrityksenne haluaa viestiä sidosryhmilleen ainutlaatuisesta tavasta kitkeä yksinäisyyttä tekojen kautta.

Yrityksenne on kiinnostunut yhteisön hyvinvoinnista & haluatte osaltanne vaikuttaa siihen, ettei kukaan jää yksin.

Friendship Love

Turvallisen keskustelun ja kohtaamisen periaatteisiin sitoutuminen.

Friends On A Walk

Sosiaalisen kestävyyden periaatteiden edistäminen.

Ota yhteyttä
bottom of page