top of page

Frendie PRO vastuullisuus-
teknologia
on edelläkävijän
askel kohti 

sosiaalista hyvinvointia.

Nyt myös tapahtumiin!

Frendie-PRO_3-phones_mockup.png

Ennaltaehkäise,
edistä, mittaa,
raportoi.

Frendie PRO on henkilöstöetu, vastuullisuusteknologia ja ennaltaehkäisevä hyvinvointipalvelu. Se tuo mukanaan uuden tavan edistää, mitata ja raportoida organisaatiosi sosiaalista hyvinvointia CSRD-standartien mukaisesti. Näe, miten yhteydet yhteisössä vahvistuvat, yksinäisyys väistyy ja hyvinvointi heijastuu positiivisesti myös työskentelyyn.

Testaa, mistä Frendie PRO:ssa on kyse.

Demo

Työpaikalla  yksinäisyyden kokemukseen johtaneista syistä nousee esiin mm. ulkopuoliseksi jääminen. 

1/2

Lähes

vastaajista toivoo, että työpaikalla tarjottaisiin apua etätyön mukanaan tuomaan yksinäisyyden ongelmaan.

Noin

50%

vastaajista kertoo, ettei asia nouse esiin lainkaan työpaikoilla. Vain 7% vastaajista kertoo, että työpaikalla on tarjolla yksinäisyyteen apua.

Lähes

1/4

yksinäisyydestä johtuvia oireita kokenut on hakeutunut tai aikoo hakeutua oireiden vuoksi terveydenhuollon piiriin.

Uusimmat tutkimukset paljastavat, että joka neljäs kokee yksinäisyyttä työpaikalla - Frendie PRO on suunniteltu täsmälääkkeeksi tähän haasteeseen.

 

Yksinäisyys työympäristössä voi johtaa negatiivisiin vaikutuksiin, kuten heikentyneeseen työtyytyväisyyteen, vähentyneeseen tuottavuuteen ja kasvaneeseen stressitasoon. Lisäksi se voi vaikuttaa työntekijöiden henkiseen hyvinvointiin, mikä saattaa heijastua myös organisaation sosiaaliseen ilmapiiriin ja tiimityöskentelyyn.

Frendie tarjoaa ratkaisun lakisääteisen vastuullisuus-raportoinnin automatisointiin ja parantaa yritysten yhteiskuntavastuun seurantaa.

Sosiaalisen vastuun teot ja raportointi on pian pakollista. Organisaatiot kaipaavat parempia työkaluja sosiaalisen hyvinvoinnin mittaamiseen. Haluaisitko saada valmiin raportin yrityksesi sosiaalisen vastuun datasta - helposti, avaimet käteen -periaatteella? Ota Frendie PRO käyttöön ja anna meidän hoitaa homma puolestasi!

Friends Portrait
Friends Portrait
Frendie-nainen+puhelin_pro.jpg

45%
 vastaajista uskoo,
että Frendie voisi
 auttaa yksinäisyyden torjumisessa ja uusien kavereiden löytymisessä

Tukea & arvoa

työntekijöille.

Frendie PRO ei ole pelkästään sovellus – se on monipuolinen työkalu, joka tuo arvoa henkilökunnalle monilla eri tasoilla.

 

Frendie PRO vahvistaa organisaation sisäistä yhteisöllisyyttä. Sen avulla tarjoat työntekijöillesi virtuaalisen alustan, joka mahdollistaa työntekijöiden verkostoitumisen poikkeavasta lokaatiosta, tiimistä ja työtehtävistä riippumatta. Sen avulla integroit uudet työntekijät ja tarjoat hybridityöhön kanavan kollegoiden kohtaamiseen sekä ystävyyksien syntymiseen.

"Meille on aidosti tärkeää, että voimme olla vastuullisuustyömme kautta edistämässä suomalaisten hyvinvointia, ja Kaverisovelluksessa on kyse juuri siitä. "

Marja Aho
vastuullisuuspäällikkö, Alko Oy

pexels-mediocrememories-2240763.jpg

Frendie PRO
nyt myös

tapahtumiin.

Ota Frendie PRO -palvelu käyttöön jo ennen tapahtuman alkua, mahdollistaen tapahtumasta kiinnostuneiden verkostoitumisen ja aiheesta keskustelemisen jo ennen itse tapahtumaan saapumista.  Sovelluksen kautta osallistujat voivat mm. löytää uusia kavereita tapahtumaan, jakaa vinkkejä matkustamiseen ja majoittumiseen tapahtuman ajaksi sekä keskustella tapahtuman aiheista yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Hei vastuullinen tapahtumatuottaja!
Ota Frendie PRO käyttöön
& kasvata osallistujiesi yhteisöllisyyttä.

Asiakkaamme luottavat meihin!

Kehitämme palvelua käyttäjien kanssa. Toimivin palvelu syntyy yhteistyössä.

Olemme omistautuneet palveluidemme jatkuvalle kehittämiselle. 

Ota yhteyttä
bottom of page