top of page
Music Concert
simerock_logo_vaaka_nega.webp

Simerock Frendie PRO 
musiikin & festareiden ystäville.

Simerock ottaa ensimmäisenä musiikkifestivaalina Frendie PRO -sovelluksen käyttöön kaikille musiikin ja festareiden ystäville, sekä Simerockiin osallistuville. Lataa sovellus ja kirjaudu Simerockin omalle PRO -alustalle jo nyt koodilla SIMEROCK

Yhteisöllisyyden vahvistaminen.

Simerock toimii ja rakentaa yhteisöä monikanavaisesti, ja se on ensimmäinen musiikkifestivaali Suomessa, joka ottaa käyttöön oman Frendie PRO -sovelluksen.  Simerock Frendie PRO kulkee kännykässä ja on nykyaikainen tapa olla vuorovaikutuksessa koko festarikansan sekä muiden musiikin ystävien kanssa. 

Frendie-nainen+puhelin_pro_2.jpg

Näin luot Frendie PRO profiilin

 1. Luo tunnukset käyttämällä sähköpostiosoitetta ja valitsemaasi salasanaa. Mikäli sinulla on organisaatioltasi saamasi PRO-koodi, voit lisätä sen tässä vaiheessa. Voit aktivoida PRO-tilin myös myöhemmin jo luotuasi profiilin.
   

 2. Vahvista tunnukset klikkaamalla sähköpostiisi lähetettyä vahvistuslinkkiä.
   

 3. Täytä profiilisi perustiedot, kuten nimimerkki, ikä, asuinpaikkakunta, kiinnostuksen kohteet, lyhyt esittelyteksti sekä profiilikuva. Profiilia voi päivittää ja täydentää myöhemmin.
   

 4. Kirjaudu Frendie kaverisovellukseen käyttämällä luotuja tunnuksia (sähköposti ja salasana).
   

 5. Selaa profiileja ja lähetä kaveripyyntöjä. Vasemmasta alalaidasta löydät organisaatio kohtaisen PRO -alustasi. Mikäli et kirjautumisvaiheessa lisännyt PRO -koodia, voit lisätä sen tässä näkymässä avataksesi PRO -alustan. Voit myös lisätä ja poistaa PRO -koodeja omassa profiilissasi.

Voit aktivoida PRO -tilin kolmella eri tavalla.

Frendie-PRO-koodi-creation.png
Frendie-PRO-koodi-PRO-tab.png
Frendie-PRO-koodi-profiili.png

Aktivoi PRO -tili käyttäjätilin luomisen yhteydessä.

Mikäli et ole vielä luonut käyttäjätiliä Frendieen, voit aktivoida PRO -tilisi heti käyttäjätilin luomisen yhteydessä.

Aktivoi PRO -tili PRO -välisivulla.

Mikäli olet jo luonut Frendie -käyttäjätilin voit navigoida sovelluksen vasemmasta alakulmasta löytyvään

      iconiin ja klikata itsesi PRO -välisivulle. Liitä saamasi PRO -koodi sille tarkoitettuun kenttään. Paina plus merkkiä ja organisaatiosi PRO -alusta aktivoitu.

Frendie-PRO-purple.png

Hallinnoi PRO
-tilejä profiili-sivusi kautta.

Mikäli haluat aktivoida toisen PRO -tilin tai poistaa PRO -tilin käytöstäsi se onnistuu oman profiilisivusi kautta. Muista lopuksi tallentaa profiiliisi tehdyt muutokset 'Tallenna muutokset' -painikkeesta.

Pysytään yhteydessä.

bottom of page