top of page
Notebook and Keyboard

Työskentely
meillä Frendiessä.

Tervetuloa Frendien maailmaan, missä työskentely on enemmän kuin vain päivittäinen velvollisuus – se on mahdollisuus olla mukana luomassa merkityksellistä vaikutusta. Kulttuurimme perustuu vapauteen, vastuullisuuteen ja yhteisöllisyyteen.

Tule mukaan rakentamaan parempaa työelämää ja sosiaalista hyvinvointia Frendien kanssa!

Frendiellä työskentely on kuin osaava tiimiystävien yhteisö. Täällä jokainen ääni kuuluu ja jokainen panos merkitsee. Luomme yhdessä kukoistavan ympäristön, jossa jokainen tulee kuulluksi ja arvostetuksi. Meitä yhdistää intohimo sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen, ja se tekee meistä enemmän kuin työyhteisön – me olemme Frendie-perhe.

Avoimet roolit:

Frendie-tiimi-2024.jpg

Vapaus

Frendie tarjoaa ainutlaatuisen vapauden työskennellä omalla tavallasi. Voit valita työaikasi, työskennellä missä tahansa ja valita itsellesi sopivan työmuodon – olitpa sitten freelancereita, yrittäjähenkinen tai vakituinen tiimiläinen. Uskomme, että vapaus johtaa luovuuteen ja innovaatioihin.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on sydämenasia Frendiellä. Me uskomme, että voimme muuttaa maailmaa paremmaksi, ja se alkaa meistä itsestämme. Vastuullinen työskentely on meille tärkeää, olipa kyse sitten ympäristöystävällisistä käytännöistä tai sosiaalisesta vastuusta. Jokainen Frendien tiimin jäsen on osa tätä vastuullisuuden verkostoa.

Kumppanit.jpg
bottom of page