top of page
Ota yhteyttä
Demo

Laajennetut
PRO -ominaisuudet.

Frendie PRO -palvelulla organisaatiosi jäsenet saavat kaverisovellus Frendiessä käyttöönsä organisaatiokohtaisen PRO-alustan sekä laajennetut, ilmaisversiosta poikkeavat PRO -toiminnallisuudet. Frendie PRO ei maksa käyttäjälle mitään - organisaatio on lunastanut sen & tarjoaa palvelun jäsenilleen.

Turvallinen keskustelu.

Muistathan, että niin digitaalisissa kuin kasvokkaisissa kohtaamisissa on tärkeää noudattaa Frendien Turvallisen keskustelun ja kohtaamisen periaatteita. Näin voimme kaikki luoda tasavertaisen ja turvallisen tilan tutustua uusiin ihmisiin ja olla oma itsensä.

Ohjaa kohtaamaan.

Kaikki Frendie PRO -palvelun ominaisuudet on suunniteltu ohjaamaan käyttäjiä pohtimaan ja keskustelemaan laajasti niin kevyistä kuin raskaammistakin aiheista, sekä kohtaamaan toisiaan ei vain verkossa, vaan myös livenä kasvotusten.

Frendie-Mockup-PRO-alusta.jpg

Organisaatio-
kohtainen 
PRO-alusta.

PRO on sinun yhteisösi oma alusta, joka avautuu
vain teille tarkoitetulla koodilla. Voit klikata itsesi PRO -alustalle sovelluksen vasemmasta alakulmasta löytyvästä PRO -ikonista.        Mikäli käytössäsi on useampi aktiivinen PRO -alusta, voit navigoida alustojen välillä oikeasta yläkulmasta löytyvän ikonin kautta.

Tämän osion sisällä ja sieltä löytyvien toimintojen kautta asioit aina vain oman organisaatiosi jäsenten kanssa. Muissa osioissa kuten
Selaa-näkymässä asioit niin tavallisten kuin PRO -käyttäjien kanssa, ellet muuta näkyvyysasetuksia Profiili-sivulla.

 

Organisaatiosi voi jättää sinulle PRO -alustalle lyhyitä viestejä tai ilmoituksia, joko PRO -alustan päänäkymään       tai ryhmäkeskusteluihin.

Näkyvyys-
asetukset

& lepotila.

Oman profiilisivusi kautta voit määrittää kenelle sinun profiilisi näkyy sekä kenen profiileja itse näet. Mikäli haluat käyttää profiilia vain muiden PRO -käyttäjien kanssa, voit asettaa oman sekä muiden näkyvyyden vain omalle organisaatiolle, jolloin ilmaiskäyttäjät eivät näe sinua, etkä sinä heitä. Mikäli haluat pitää taukoa sovelluksen käytöstä, etkä halua vastaanottaa uusia kaveripyyntöjä, sinun ei tarvitse poistaa sovellusta vaan voit asettaa sen lepotilaan piilottamalla itsesi.

Näkyvyysasetuksia pääset muokkaamaan
Profiili-sivulla. Selaa sivun loppuun, josta löydät kohdat Oma näkyvyys sekä Muiden näkyvyys.

Frendie-Mockup-näkyvyys.jpg
Frendie-Mockup-ryhmäkeskustelu.jpg

Ryhmä-keskustelut.

Juttuhuoneet tarjoaa mahdollisuuden keskustella porukalla omista aiheista! Voit luoda itse ryhmän juuri sinulle tärkeästä aiheesta, ja muut oman organisaatiosi ihmiset voivat liittyä keskusteluun.

 

Luodaksesi uuden ryhmäkeskustelun klikkaa +
-painiketta oikeasta yläkulmasta. Ryhmäkeskustelut tarjoavat valmiita teemoja, kuten työyhteisö, kuormittavat tilanteet, arjen pienet ilot ja monia muita aiheita. Nämä valmiit aiheet on tuotu palveluun pilottikokeiluiden testausten ja käyttäjien toiveiden perusteella.

 

Ryhmäkeskustelussa voitte jakaa ideoita, ratkoa ongelmia ja keskustella yhteisistä intresseistä reaaliaikaisesti. Se on helppo tapa pitää yhteys tiimin jäseniin ja jakaa tietoa nopeasti ja tehokkaasti.

Tapahtumat.

Jokainen PRO-käyttäjä voi nyt luoda tapahtumia ja osallistua muiden oman PRO-yhteisön jäsenten tapahtumiin. Toimintaperiaate on sama kuin ryhmäkeskusteluissa. Paina + -painiketta oikeasta yläkulmasta ja luo uusi tapahtuma. Lisää tapahtuman tietoihin teema, aika ja paikka sekä kuvaus tapahtuman luonteesta ja sisällöstä. Julkaise tapahtuma, ja muut oman PRO-yhteisön jäsenet voivat liittyä siihen.

Tapahtumat-ominaisuus rohkaisee PRO-käyttäjiä luomaan ja osallistumaan oman yhteisön live-tapaamisiin. Parhaat jutut voivatkin löytyä juuri näistä kasvokkain tapahtuvista kohtaamisista!

Frendie-Mockup-Tapahtumat.jpg
Frendie-Mockup-PRO-profiilit.jpg

PRO-profiili.

PRO -käyttäjät tunnistaa selausnäkymässä profiilikortin vihreästä reunasta sekä PRO tägista. Jokainen PRO -koodin aktivoinut käyttäjä saa profiilikorttiinsa kaksi PRO -tägia. 

Yleinen PRO -tägi       näkyy kaikille käyttäjille, kun taas organisaatiokohtainen tägi       näkyy vain niille PRO -käyttäjille, jotka ovat kanssasi samassa organisaatiossa. Muiden organisaation PRO -käyttäjät sekä ilmaiskäyttäjät näkevät siis vain, että olet PRO -käyttäjä, mutta eivät koskaan näe missä organisaatiossa.

Laajennetut
kaveri-kehykset.

Lisää Frendie-sovelluksessa profiilikuvaasi kehys, joka kertoo minkälaiseen tekemiseen etsit kaveria! Kaikki Frendien käyttäjät saavat osan kaveritekemistä kuvaavista kehyksistä käyttöönsä. Frendie PRO -käyttäjille avautuu kaikki 14 kehystä!

Navigoi
Profiili-sivulle ja klikkaa profiilikuvasi yhteydestä löytyvää + -merkkiä. Klikkaa Lisää kaverikehys ja valitse sieltä kaveritekemistä kuvaava kehys. Voit vaihtaa tai poistaa kehyksen milloin tahansa. Voit säätää sitä sen mukaan, etsitkö kaveria yhteiseen tekemiseen vai et.

Frendie-Mockup-kaverikehykset.jpg
Frendie-Mockup-moodmeter.jpg

Fiilismittari

Haluamme kuulla, mitä sinulle kuuluu!

Frendiessä voit ajoittain törmätä toimintoon, jossa kysymme, millainen päivän fiiliksesi on. Fiilismittari on helppokäyttöinen ja monille varmasti tuttu toiminto, jossa voit helposti kuvata päivän tunnelmaa erilaista tunnetilaa kuvaavaa naamaa klikkaamalla.

Tämä tieto on meille ensisijaisen tärkeää palvelumme kehittämiseksi. Sinulle sovelluksen käyttäjänä tämä on helppo ja nopea tapa ilmaista omia päivän tuntemuksiasi, olivat ne sitten millaisia tahansa! Päivän fiilis -toiminto on avoinna kaikille Frendien käyttäjille.

Toiminnoista anonyymia dataa.

Kaikkien näiden toimintojen käytöstä keräämme anonyymia dataa, jonka pohjalta koostamme organisaation vuosittaisen, EU-standardien mukaisen CSRD-raportin.

bottom of page