top of page

Kaverisovelluksella apua perheystävän löytämiseen

Tiedote 2.8.2021

Lasten ja nuorten keskus ry, Porvoon suomalainen seurakunta ja startup-yritys Kaverisovellus aloittavat pilotin yksinäisyyden helpottamiseksi. Kokeilun avulla toivotaan löytyvän konkreettisia ratkaisuja yksinäisyyden kokemisen helpottamiseksi. Aikuisille suunnatun sovelluksen käyttö on maksutonta ja se toimii koko Suomessa.


Joka kolmas suomalainen kokee yksinäisyyttä ja korona-aika on lisännyt ihmisten eristäytyneisyyttä. Pilotin avulla testataan, miten moderni ratkaisu auttaisi ihmisten kohtaamista ja sopivan kaverin löytymistä. Yhteistyön tavoitteena on saada Perheystävätoiminnan ääreen ihmisiä, jotka eivät muuten välttämättä löytäisi palveluja.

“Vanhempien hyvinvointi vaikuttaa suoraan siihen, miten lapsi ja nuori voi.”

“Meillä on paljon toimintaa, mutta nykyaikana on vaikea tavoittaa kohderyhmää. Lähdimme innostuneesti mukaan näin upeaa pilottiin”, kertoo Lasten ja nuorten keskuksen johtaja Heli Pruuki.Sovellus on testivaiheessa, ja sitä kehitetään käyttäjien palautteiden perusteella ja kumppanien tuella


Varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan pappi Minna Tuominen on iloinen alkavasta yhteistyöstä.Minna Tuominen.

Kaverisovelluksen avulla löytyy omaan aikatauluun ja omaan elämäntilanteeseen sopiva kaveri. Sovellusta voi käyttää ympäri Suomen.


“Erityisesti minun sydäntä lähellä on yhdistää pienten lasten vanhempia, ja tunnistan tässä modernin keinon siihen”, kertoo Porvoon suomalaisen seurakunnan varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan pappi.Sovellusta kehitetään käyttäjien palautteiden perusteella


“Olemme tutkineet ja kehittäneet tätä ratkaisua jo hetken, ja tiedämme, että tälle on jäätävän kova tarve”, kertoo idean äiti Arla Joensuu.


Kaverisovellus saa joka päivä palautetta ja ideoita käyttäjiltä, vaikka sovellusta ei ole vielä virallisesti lanseerattu. Sovellusta kehitetään palautteiden perusteella.


"Hienoa, että olette lähteneet kehittämään sovellusta, jonka avulla on mahdollista löytää uusia ystäviä tai harrastusseuraa. Perheellisille äideille on ollut koronan vuoksi hyvin vähän mahdollisuuksia tutustua toisiin samassa elämäntilanteessa oleviin", kirjoittaa käyttäjä.


Tällaista on kaivattu ja siitä iso kiitos! Toivottavasti saisitte kaverisovellukselle paljon näkyvyyttä, jotta ihmiset löytäisivät sen. (Palaute)

“Meillä on aktiivinen testiryhmä, joka löytyi hetkessä. Kun julkaisin ilmoituksen, missä etsimme porukkaa testaamaan vapaaehtoisesti Kaverisovellusta, meni vain muutama minuutti, kun meille oli ilmoittautunut satoja henkilöitä ympäri Suomen. Loppuvuoden kestävän pilotin aikana odotamme tuhansia uusia käyttäjiä.”


Sovellus on maksuton ja sitä pääsee käyttämään täältä.


Lisätietoja: Arla Joensuu

www.kaverisovellus.fi

Puhelin: 0456 56 70 65

Email: arla.joensuu@gmail.com


Hanna Rajalin

Perheystävä-hanke

Lasten ja nuorten keskus ry www.lastenjanuortenkeskus.fi

Puhelin: 044 551 2011

Email: hanna.rajalin@lastenjanuortenkeskus.fi


Minna Tuominen

Varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan pappi

Porvoon suomalainen seurakunta

Puhelin: 040 676 4117

Email: minna.e.tuominen@evl.fi229 views

Recent Posts

See All

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page