top of page

Kesäkaveri

Kaverisovelluksen kuulumisia


Olemme kehittäneet sovellusta ja kokonaisvaltaista konseptia helpottamaan ihmisten kohtaamista. Toiveenamme on auttaa modernin tavoin yksinäisyyden kokemisen taklaamisessa. Olemme saaneet ihanan aktiivisen testiryhmän kehittämään ja testaamaan kaverisovellusta - kiitos kaikille mukana olijoille! Sovellus on verkkoselainpohjainen ja se on käytettävissä kaikilla älylaitteilla kirjautumalla osoitteeseen app.kaverisovellus.fi.





Testikausi käynnissä aktiivisena


Aloitimme heinäkuun alussa testiryhmäläisten kanssa sovelluksen testaamisen. Heinäkuun testin aikana olemme huomanneet, että joillain tietyn merkin laitteilla ja eri selaimilla sovellus toimii hiukan kankeammin. Olemme löytäneet testaajien avulla jo muutamia koodivirheitä ja korjanneetkin ne jo. Olemme saaneet käyttäjiltä aktiivisesti kehitysideoita ja ajatuksia toimivuuden parantamiseksi ja niitäkin olemme jo heti vieneet käytäntöön asti.


Nämä ehdotukset on jo viety itse sovellukseen ja koodattu osaksi toimivaa käyttäjäkokemusta:

  • Etäisyyden määrittäminen itse (lisäksi sijaintitietojen avulla sovellus etsii lähimmät kaverit)

  • Tarkemman profiilitekstin kirjoittamisen mahdollisuus

  • Logobannerin klikkaaminen on muutettu osaksi sovelluksen perustoimintoa, jolloin suurennuslasi toimii hakutoimintona ja vie käyttäjän eteenpäin sovelluksen muiden käyttäjien luokse.





Käyttäjiä Pohjois-Suomesta etelään asti


On upeaa saada aktiivisesti palautetta heti alkuvaiheessa oikeilta käyttäjiltä, kiitos! Te käyttäjät tässä vaiheessa olette ympäri Suomen. Nuorin teistä on 16-vuotias ja vanhin 80-vuotias. Naisia on hiukan enemmän kuin miehiä.




Lisää testaajia tarvitaan


Tervetuloa kehittämään meidän kanssa - mukaan tulo on vapaaehtoista. Tulemme järjestämään syksyllä kaverisovellus-kiertueen ympäri Suomen jolloin tietenkin palkitsemme teitä, ystävät, kun aktiivisesti jaksatte auttaa tässä kriittisessä alkuvaiheessa.


Seuraavaksi toivon, että lähdette rohkeasti vastaamaan kaverikutsuihin ja juttelemaan, tai jos sopiva paikkakunta ja aika löytyy, tapaamaan toisenne. Kertokaa myös näistä kokemuksista meille.


Toivottavasti löydämme kivat kesäkaverit Kaverisovelluksen avulla jo testivaiheessa!






544 views

Comments


Commenting has been turned off.

Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page