top of page

Yksinäisyys voitetaan teoilla, uskovat Ilosaarirock ja Kaverisovellus

Tiedote 12.7.2022


Joensuun Ilosaarirock ja Kaverisovellus odottavat kaikkien aikojen festivaalitapahtumaa - uuden Kaverisovelluksen lataa joka päivä yli sata suomalaista


Suomen vanhimpiin festivaaleihin kuuluva Ilosaarirock ja start up -yritys Kaverisovellus tekevät yhteistyötä, jotta joka toista suomalaista koskettavaan yksinäisyyteen saataisiin muutosta. Yhteistyön tavoitteena on tuoda yksinäisyyttä näkyväksi ja luoda keinoja, miten yksinäisyyttä voidaan helpottaa. Maksuttoman Kaverisovelluksen avulla voi etsiä vaikka festivaalikavereita. Ilosaarirockista löytyy Kaverisovelluksen kohtaamispisteet, joiden luokse voi sopia uusien kavereiden tapaamisia. Kohtaamispisteillä voi tavata myös Kaverisovelluksen tiimiä koko festivaalin ajan.


– Nyt saadaan luvan kanssa taas kokoontua, ja kuuminta festivaalikesää on pitkään moni odottanut. Koronakurimuksen myötä ollaan alettu toden teolla ymmärtämään, kuinka tärkeää yhdessäolo ja yhteisöllisyys meidän hyvinvoinnille on, pohtii Ilosaarirockin myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen.


Kaverisovellus on yhteiskunnallinen yritys, jonka tavoitteena on helpottaa modernein keinoin yksinäisyyden ongelmaa. Kaverisovelluksen ottaa käyttöön joka päivä yli sata suomalaista.


– Olemme ilolla seuranneet, miten ihmiset kertovat aidosti omista elämäntilanteistaan apin avulla, kertoo idean keksinyt Arla Joensuu. – Ihmiset etsivät todella paljon kavereita juuri festareille, myös Ilosaareen. Odotamme tuhansia uusia käyttäjiä festariviikon aikana.


– Festivaaleille lähdetään usein porukassa, mutta kaikki eivät sellaisessa asemassa ole, että tämä olisi mahdollista. On upeaa, että onnistuimme Kaverisovelluksen porukan kanssa keksimään keinot, miten uudet kaverit voi kohdata sekä virtuaalisesti apissa, että paikan päällä Kohtaamispisteillä livenä, Lauri Ruotsalainen iloitsee.


Festivaalialueelta löytyvät kohtaamispisteet, jonne voi sopia tärskyt ennen lempikeikalle menoa, kertoo Ilosaarirockin myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen.


Ilosaarirock Joensuun Laulurinteellä 15-17.7.2022

Kaverisovellus on ladattavissa maksutta sovelluskaupoista.






Lisätietoja:

Lauri Ruotsalainen

Ilosaarirockin myynti- ja markkinointipäällikkö

lauri.ruotsalainen@ilosaarirock.fi


Arla Joensuu

Kaverisovellus

Puh: 0456 56 70 65


Kaverisovellus on start up -yritys Superlaiffi Oy:n innovaatio yksinäisyyden helpottamiseksi. Palvelu on maksuton. Kaverisovellukselle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu, sekä Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Kaverisovellus tekee yhteistyötä samoja arvoja edustavien vastuullisten yritysten kanssa. Kaverisovelluksen Ystävyyslähettiläinä toimivat näyttelijä Anna-Maija Tuokko, rap-artisti Laineen Kasperi, pop-yhtye Pasa, lääkäri, kirjailija Emilia Vuorisalmi, pop-artisti Eroma ja vaikuttaja Jenni Rotonen. Ystävyyslähettiläät tekevät asiaa näkyväksi omissa kanavissaan.






107 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page