top of page

Porvoolaiset yritykset yhdistävät voimiaan yksinäisyyden helpottamiseksi

Hiljattain julkaistun yksinäisyysbarometrin mukaan joka toinen suomalainen kokee yksinäisyyttä. Kotimainen startup-yritys Superlaiffi Oy on kehittänyt kaksi digitaalista tuotetta yksinäisyyden helpottamiseksi ja sosiaalisen hyvinvoinnin tueksi: Kaverisovellus aikuisille ja Frendie nuorille. Sovellusten avulla on tarkoitus löytää uusia ystäviä esimerkiksi lenkille tai kahviseuraksi. Ajatuksena on myös tuoda esille, että yksinäisyys on yleistä eikä sitä ei tarvitse hävetä.


Kaverisovellus on lanseerattu syksyllä 2021 ja sovelluksen on ottanut käyttöön yli 6 000 suomalaista ympäri maan. Kesäkuussa 2022 lanseerataan uudistunut Kaverisovellus 2.0., jota on ideoitu viimeisen puolen vuoden aikana yhteistyökumppaneiden sekä käyttäjien palautteen avulla.


Superlaiffi tekee yhteistyötä vastuullisten ja samoja arvoja edistävien kumppaneiden kanssa. Porvoolainen Lääkärikeskus Fenix ja Porvoon suomalainen seurakunta ovat lähteneet mukaan Kaverisovelluksen kehittäjäkumppaneiksi. ”Nyt on aika tehdä konkreettisia tekoja ja kääriä hihat. On upeaa, että porvoolaisissa yrittäjissä on harteita ottaa vastuuta koko kaupungin hyvinvoinnin kehittämisessä”, kertoo sovelluksen ideoinut Arla Joensuu.


Fabe on Virallinen kohtaamispaikka Porvoon keskustassa.
Fabe on Virallinen kohtaamispaikka Porvoon keskustassa.


Muodin ja kauneuden olohuone Fabe Kaverisovelluksen Viralliseksi kohtaamispaikaksi


”Kun Superlaiffi ehdotti Fabea Kaverisovelluksen Viralliseksi kohtaamispaikaksi, halusimme olla mukana edesauttamassa uusien ystävyyksien ja kohtaamisten syntymisessä. Meille on helppo tulla yksin tai yhdessä”, Faben yrittäjä Riikka Merikko kertoo.


Fabessa voi viettää aikaa kahvikupposen tai lasillisen ääressä, tulla tutustumaan muotiin ja kauneuteen tai vaikka tekemään etätöitä.


”Olemme panostaneet ammattitaitoiseen, aurinkoiseen sekä iloiseen asiakaspalveluun ja toivomme, että Fabesta tulee porvoolaisille paikka, jonne jokainen tuntee olevansa lämpimästi tervetullut!”

Kaverisovelluksen Viralliset kohtaamispaikat tunnistaa logoista yritysten ja liikkeiden ikkunoissa tai ovissa. Kaverisovellus on käytettävissä kaikilla älylaitteilla osoitteessa app.kaverisovellus.fi ja nuorten sovellus osoitteessa app.frendiesovellus.fi. Kaverisovellus 2.0. on ladattavissa kaikista sovelluskaupoista kesäkuun aikana.
Lisätietoja:


Arla Joensuu

Superlaiffi Oy

+358 45 656 7065


Hele Levy

Fabe & Relax Center

+358 40 726 7085

helelevy@gmail.com


46 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page