top of page

Miten kemiat kohtaa Ensitreffit studiossa -podcastin vierailla?


Tiedote 14.7.2021


Ensitreffit studiossa -podcast aloittaa Kaverisovelluksen apuna selvittämään, miten aikuisena voi löytää sen oikean kaverin. Podcastin isäntänä toimii käsikirjoittaja Aarne Helenius. Isännän missiona on löytää uusia kavereita, sekä auttaa selvittämään vieraiden kanssa syitä siihen, miten kaveripulaan saataisiin muutosta.


Kaverisovellus tuottaa yhdessä käsikirjoittaja Aarne Heleniuksen kanssa uudenlaisen podcastohjelman, jonka tarkoituksena on selvittää miten ensikohtaaminen sujuu studiossa isännän ja vieraiden kanssa. Aarne tapaa sovelluksen avulla uuden ihmisen ja kutsuu hänet vieraakseen studioon. Studiossa kaverukset tutustuvat toisiinsa ja samalla nauhoitetaan ensikohtaaminen ja kuullaan käyttäjien tarinoita. Podcastin ensimmäinen pilottijakso tulee ulos elokuussa 2021 ja aiheesta on tarkoitus tehdä kokonainen tuotantokausi.


Rakastan tutustua uusiin ihmisiin ja kuulla heidän tarinansa. Kun kuulin Kaverisovelluksesta, tiesin heti, että haluan olla mukana tässä tehtävässä ja lähdin ideoimaan podcastia.”

Ohjelman tarkoituksena on etsiä ystävää ja tutustua ihmisiin, tallentaa ensikohtaaminen ja kuulla vieraiden tarinat. “Pohditaan vieraiden kanssa miksi aikuisena on vaikeaa tavata uusia kavereita ja miten tätä voisi muuttaa”, Aarne kertoo ohjelman ideasta.

Ensitreffit studiolla -sarja alkaa elokuussa 2021.
Ensitreffit studiolla -sarja alkaa elokuussa 2021.

Podcastiin etsitään vieraita apin avulla

“Kun Aarne otti minuun yhteyttä, ja kertoi ideastaan, tiesin heti, että tämä tulee toteuttaa ja laitoimme pyörät pyörimään”, kertoo Kaverisovelluksen kehittänyt Arla Joensuu.


“Etsimme vielä äänityöstä ymmärtävää editti-osaajaa auttamaan laadukkaan lopputuloksen tekemisessä, ja käynnistämme parhaillaan toimintoja vieraiden löytymiseksi apissa.”


Kaverisovellus on kehitysvaiheessa oleva sovellus, jonka avulla aikuinen löytää kaverin. Sovelluksen käyttö on maksutonta ja sovelluksen kehityksessä on menossa testivaihe joka on avoin kaikille.

Lisätietoja:

Arla Joensuu

Kaverisovellus

puh 0456 56 70 65


Aarne Helenius

Podcast-isäntä

puh 0405122335


Ilmoittaudu mukaan studiovieraaksi Aarnelle täällä.

Ota yhteyttä Arlaan, jos voit auttaa meitä editin kanssa.
158 views

Recent Posts

See All

Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page