top of page

Kaverisovellus saa sijoittajiksi naisjohtajia, jotka uskovat muutokseen digitalisaation avulla

Updated: Jan 4, 2023

Superlaiffi Oy:n Kaverisovellus on moderni sosiaalisen hyvinvoinnin palvelu, jolla ennaltaehkäistään yksinäisyydestä koituvia haittoja ja edistetään yhteisöllisyyttä. Palvelu on suomalainen innovaatio, jota kehitetään parhaillaan lanseerattavaksi kansainvälisille markkinoille. Skaalautuvaa digitaalista palvelua valmistellaan go to market -vaiheeseen vielä tämän vuoden aikana. Kaverisovelluksen neuvonantajina toimineet lääkäri Emilia Vuorisalmi ja myyntijohtaja Jaana Pylvänen nousevat yrityksen sijoittajiksi.

Jaana Pylvänen

– On ilo ilmoittaa, että Jaana ja Emilia ovat jatkossa meidän omistajia ja jatkavat tukemista entistä tiiviimmin, kertoo Kaverisovelluksen idean kehittänyt Arla Joensuu. Meillä on samanlainen nopea mentaliteetti ja ratkaisukeskeinen tapa ajatella, joten yhdessä pääsemme vauhdilla eteenpäin.


Kaverisovelluksen maksuttoman digitaalisen palvelun on ottanut käyttöön 15 000 suomalaista ja palvelun organisaatioille suunnattua mallia käyttää lukuisat yritykset kotimaassa. Kaverisovelluksen liiketoiminta on B2B-palvelun lanseerauksen sekä kansainvälistymisen valmistelun vaiheessa.


Sijoittajilta saadaan taktista tukea palvelun rakentamiseen tulevaisuuden tarpeisiin


Jaana Pylväsellä on 20 vuoden kokemus kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä toimimisesta ja liiketoiminnan kasvun johtamisesta.


– Tiimin kehittämä tuote pystyy vastaamaan yksinäisyyteen erilaisissa elämäntilanteissa ja ratkaisut tukevat yritysten sosiaalista vastuullisuutta ja henkilöstön hyvinvointia, Jaana Pylvänen kertoo.

Emilia Vuorisalmi

Lääkäri, kirjailija ja sosiaalisen hyvinvoinnin asiantuntija Emilia Vuorisalmi on toiminut Kaverisovelluksen Ystävyyslähettiläänä sekä B2C-sovelluskehityksen taustatukena ennen siirtymistään yrityksen sijoittajaksi.


– Yksinäisyyden syitä on tärkeä ymmärtää laajasti, jotta pystymme kehittämään palvelun tähän kasvavaan ongelmaan, kertoo Vuorisalmi.


– Emilia tuo tiimiin innovatiivisuutta ja monipuolista näkemystä, jota tarvitsemme, kun kehitämme uudenlaista liiketoiminnan muotoa, jota aikaisemmin ei ole markkinoilla ollut, iloitsee Superlaiffin Timo Kuusisto.


Lisätietoja ja haastattelupyynnöt mediatiimille:

132 views

Kommentarer


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page