top of page

Kaverisovelluksen Speed Date -kiertue käyntiin syksyllä

Kaverisovellus on nimensä mukaisesti digitaalinen ratkaisu aikuisille kaverin löytymiseen, mutta myös kokonainen uusi toimintakulttuuri yksinäisyyden helpottamiseksi. Kaverisovellus käynnistää aikuisille kaverideittitapahtuman, jonka avulla voi löytää sopivan kaverin tai porukan elämäänsä. Kaverisovellus on maksuton testivaiheessa oleva sovellus joka toimii ympäri Suomen.


Pikatreffien aikana tutustutaan uusiin kavereihin ja tietysti esitellään itsensä. Ennakkoon voi ilmoittautua eri kategorioihin, jotka ovat kulttuurikaveri, juttukaveri, sporttikaveri, naapuriapu, perhekaveri sekä DIY-kaveri (DIY-kaveri on Do It Yourself -kaveri, joka tykkää tuunata ja tehdä itse asioita esimerkiksi sisustukseen tai harrastuksiin). Samat kategoriat löytyvät kaverisovelluksesta ja niiden avulla tehdään kaverikutsuja.Kaverideittitapahtuma on uutta Suomessa


Kaverisovelluksen kaverideittitapahtuma rantautuu kuuteen kaupunkiin ympäri Suomen. Kaupungit ja paikkakunnat valitaan sovelluksen käyttäjien aktiivisuuden ja toiveiden mukaan. Paikkakuntaa voi ehdottaa elokuun loppuun asti, jonka jälkeen kiertue käynnistyy syyskuussa.


“Tavoitteena on, että mahdollisimman laajasti rantaudumme ympäri Suomea”, kertoo Kaverisovelluksen Arla Joensuu.


Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta


“Teemme kaiken käyttäjien ehdoilla ja menemme sinne, minne käyttäjät meidät haluavat. Heinäkuun aikana käynnistynyt testikausi on antanut meille todella hyvin suuntaviivoja sovelluksen kehittämiseen ja kaikki ideat ovat tulleet käyttäjiltä.”


Speed date -kiertue tullaan järjestämään Kaverisovelluksen yhteistyökumppanien avulla. Kumppanuudet julkaistaan elokuussa.


“Olemme saaneet ihan huikean kattauksen toimijoita mukaan tämän vuoden pilottikauteen, enkä malta odottaa, että pääsemme julkaisemaan uusia kavereitamme”, Joensuu hehkuttaa.


“Yksinäisyys on todellakin voitettavissa, mutta tarvitsemme tekoja ja konkretiaa, ja nyt sitä on luvassa.”314 views

Recent Posts

See All

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page