top of page

ITIS ja Frendie yhteistyöhön - Itikselle oma Frendie PRO sovellus edistämään sosiaalista hyvinvointia

Yhteistyöllä ja kannustamisella on voima muuttaa maailmaa. Tämä pätee erityisesti silloin, kun yhdessä teemme päätöksiä ja tekoja, jotka edistävät sosiaalista kestävyyttä ja yhteisöllisyyttä. Kauppakeskus ITIS ja yhteiskunnallinen yritys Frendie ovat yhdistäneet voimansa tällaisen muutoksen edistämiseksi.

Frendie ei ole vain digitaalinen sovellus, vaan se on myös filosofia, joka kannustaa yksilöitä vaikuttamaan sosiaaliseen kestävyyteen omilla teoillaan ja ajatuksillaan. Yksi Frendien keskeisistä tavoitteista on korostaa jokaisen roolia yhteiskunnallisessa vastuunkannossa. Kun jaamme ajatuksiamme, tarinoitamme ja kokemuksiamme toisten kanssa, luomme yhteyksiä ja rakennamme yhteisöllisyyttä.


Ensimmäisenä kauppakeskuksena konkreettisia tekoja asioiden edistämisen tueksi


Kauppakeskus ITIS puolestaan näkee vastuullisuuden tärkeänä osana toimintaansa. Se haluaa olla paikka, jossa asiakkaat voivat tuntea olonsa tervetulleiksi ja osaksi yhteisöä. ITIS panostaa yhteiskunnalliseen vastuunkantoon tarjoamalla tiloja ja tapahtumia, jotka edistävät sosiaalista hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.


– Meille on Itiksessä tärkeää paitsi tuoda itähelsinkiläiset yhteen, myös tarjota heille paikkoja ja tapoja viettää aikaa yhdessä. Kauppakeskus Itis on sitoutunut edistämään yhteisöllisyyttä ja sosiaalista hyvinvointia, ja yhteistyö Frendien kanssa on askel kohti entistä elävämpää ja huolehtivampaa kaupunkikeskusta, Itiksen kauppakeskusjohtaja Christoffer Jansén sanoo.


Yhteistyöllä ITIS ja Frendie luovat ympäristön, jossa vastuullisuus ja kannustaminen ovat avainasemassa. Yhdessä ne tarjoavat välineitä ja mahdollisuuksia, joiden avulla jokainen voi tehdä osansa yhteisen hyvän eteen. Olipa kyse sitten pienistä arkipäivän teoista tai suuremmista yhteisöllisistä tapahtumista, jokainen teko merkitsee.
Rakenna yhteisöä, vaikuta ympäristöön


Vastuullisuus ei ole vain yksilön tehtävä, vaan se on meidän kaikkien vastuu. Frendie ja ITIS rohkaisevat meitä kaikkia ottamaan osaa ja vaikuttamaan ympäröivään maailmaamme. Yhdessä voimme rakentaa vahvempaa ja kestävämpää yhteisöä, jossa jokaisella on paikkansa ja äänensä.

Miten homma toimii

  1. Itiksen asiakkaille ja Itä-Helsingin alueen asukkaille on tarjolla itiksen oma Frendie PRO. Voit ottaa sen Frendie-sovelluksessa käyttöön ”ITIS” tunnuksella ja hyödyntää sen monipuolisia ominaisuuksia. Itis tarjoaa palvelun sinulle, joten sinulle se on maksutonta.

  2. Sovelluksen avulla on mahdollista tavata uusia ystäviä. Sovellus hyödyntää kiinnostuksen kohteitasi, harrastuksiasi ja paikkakuntaa yhdistääkseen sinut muiden samanlaisten ihmisten kanssa.

  3. Palvelua voi käyttää ympäri Suomen sekä Euroopassa. Voit käyttää palvelua lähes kaikissa Euroopan maissa, mikä tarkoittaa, että voit löytää ystäviä paikallisesti tai vaikka ulkomailla matkustaessasi.

  4. Suosittelemme palvelun käyttöä yli 16-vuotiaille. Palvelun käyttö on vapaaehtoista ja sitä voi käyttää 24/7.

  5. Suosittelemme tutustumaan Frendien Turvallisen keskustelun ja kohtaamisen ohjeisiin sekä Frendien Tietoturva-asiakirjaan. Tietoa palvelusta ja käyttäjistä löytyy osoitteesta www.frendie.fi


Lataa sovellus sovelluskaupasta:
8 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page