top of page

Frendie Ystävyyslähettiläs -  hae mukaan !

Updated: Feb 19


Etsimme nyt innostuneita ystävyyslähettiläitä Frendien aktiiviseen yhteisöön. Ystävyyslähettiläät toimivat Frendie-sovelluksessa yhteisöllisyyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja ystävyyden edistämiseksi. Tule mukaan rakentamaan yhteisöllisempää hyvinvointia sekä tuomaan iloa muiden arkeen!

Oletko tavannut uusia tuttavuuksia Frendie kaverisovelluksessa?

Jos vastasit kyllä, sovit Ystävyyslähettilääksi! Ystävyyslähettiläänä tapaat uusia ihmisiä sovelluksessa ja tuotat käyttäjätarinoita Frendien eri kanaviin. Olitpa rohkea some-guru tai haluat muuten edistää yhteisöllisyyden kulttuuria, hae mukaan! Kerromme mielellämme lisää, miten voit toimia Ystävyyslähettiläänä ja kuulemme millaisia vinkkejä sinulle on kertynyt, joita voisit jakaa koko yhteisöllemme! 


Ystävyyslähettiläänä kustannamme sinulle erilaisia aktiviteetteja uusien ystävien kanssa. Lisäksi pääset osaksi Frendien iki-ihanaa, turvallista ja tukevaa yhteisöä.


Edistät Frendie-palvelun maailmanvalloitusta ja autat meitä tekemään maailmasta toimivamman ja ystävällisemmän.

Ystävyyslähettiläänä voit edistää toimintaa omalla työpaikallasi, tai vaikka tehdä gradun aiheesta – pidetään asiasta meteliä! Saat myös tunnukset Frendien tiimin omaan Frendie PRO -alustaan ja pääset osaksi Frendien maailmaan!


Toivomme hakijoita kaikenikäisistä ihanista ihmisistä!


Mitä Ystävyyslähettiläät tekevät?


Toimit inspiroivana esimerkkinä ja rohkaiset ihmisiä kohtaamaan toisensa niin livenä kuin etänä. Olitpa jo Frendie-konkari tai vasta tutustumassa palveluumme, tärkeintä on olla osa yhteisöä ja halu edistää sosiaalista hyvinvointia omalla panoksellasi! 


Edistät Frendie-palvelun maailmanvalloitusta ja autat meitä tekemään maailmasta toimivamman ja ystävällisemmän.

  • Voit osallistua erilaisiin live- tai virtuaalisen kohtaamispaikan suunnitteluun ja aktiviteetteihin, edistäen yhteisöllisyyttä ja ystävyyttä. 

  • Luot uutta! Tuot ehkäpä omia ideoita palvelun kehittämiseksi ja vaikuta aktiivisesti Frendien tulevaisuuteen. 

  • Toimit esimerkkinä muille käyttäjille käyttämällä aktiivisesti Frendie-sovellusta ja innostat muita mukaan yhteisön toimintaan.

Mitä tarjoamme:

Osallistut yhteisöllisyyttä, sosiaalista hyvinvointia ja osallisuutta tukeviin toimenpiteisiin palvelun kehittämiseksi. Olet osa positiivista ja kannustavaa yhteisöä, jossa jokaisen panos on arvokas.


  • Saat palkintoja, kuten leffalippuja, kahvihetkiä ja mahdollisuuden kehittää palvelua Frendien ydintiimin kanssa.

  • Arvokasta kokemusta startup-maailmassa toimimisesta.

  • Frendien sosiaalisen hyvinvoinnin ja ennaltaehkäisevän yksinäisyystyön sertifikaatin vuoden lopussa!

Hae nyt:

Haku on avoinna heti, ja otamme mielellämme vastaan hakemuksesi!

Ota yhteyttä Saraan, arla@kaverisovellus.fi, ja kerro, miksi juuri sinusta olisi ihanaa tulla Frendien Ystävyyslähettilääksi. Tule mukaan luomaan iloa ja yhteyksiä Frendien yhteisössä!


Läpinäkyvyyden lisäämiseksi: Työstä ei makseta palkkaa, vaan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön sekä maksettuihin aktiviteetteihin, kuten leffalippuihin ja pieniin palkkioihin. Toivomme hakijoita kaikenikäisistä ihanista ihmisistä!Tule mukaan luomaan iloa ja yhteyksiä Frendien yhteisössä!257 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page