top of page

Uudistunut Kaverisovellus ladattavissa maksutta sovelluskaupoista

Tiedote 1.7.2022

Kaverisovelluksen avulla voit etsiä ystäviä digitaalisesti ja puhua mielenterveydestä, yksinäisyydestä tai vaikka kissavideoista samanhenkisten ihmisten kanssa


Tasa-arvo, introvertti, terapia - maksuttoman Kaverisovelluksen avulla voit tutustua uusiin ystäviin matalalla kynnyksellä ja jakaa kokemuksia erilaisista elämään ja sosiaalisiin suhteisiin vaikuttavista asioista. Juhannuksena julkaistun apin lataa joka päivä noin sata suomalaista.


– Uudistimme kokonaan apin toimintalogiikan, kertoo Kaverisovelluksen Timo Kuusisto. Haluamme, että yksinäisyys ja kaikki sen lieveilmiöt muuttuvat stigmasta normaaliksi ja keksimme hyvän tavan, miten tämän kaiken voi toteuttaa sovelluksen avulla.


– Kaverisovellus ladataan sovelluskaupoista ja appiin luodaan profiili, jossa erilaisten hakusanojen ja termien avulla kerrotaan omista mielenkiinnon kohteistaan ja itsestään. Tekoäly auttaa löytämään samoista asioista kiinnostuneet, kertoo Kuusisto.


– Hakusanojen avulla voi myös ensin rauhassa katsoa, että kuka asiasta on omaan profiiliinsa kirjoittanut ja näin voi myös itse rohkaistua ottamaan vaikeitakin asioita esille.

Juhannuksena julkaistu sovellus on kehitetty käyttäjäpalautteiden avulla. Joka toista suomalaista koskettavaan yksinäisyyteen halutaan muutosta.


– Ihmisyyttä on niin monenlaista ja meitä on kaikenlaisia, erilaisilla taustoilla ja kokemuksilla. ADHD, ujous, pitkäaikaissairaus, kuulovaikeudet - sosiaalisiin suhteisiin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttaa koko elämän kirjo, pohtii idean keksinyt Arla Joensuu. Apissa käyttäjät ovat hienosti sanoittaneet, keitä he ovat.


– Apin julkaisua juhlitaan koko kesä ja Ilosaarirockissa olemme näkyvästi esillä. Voit tavata uudet kaverit festarialueella Kaverisovelluksen tapaamispaikoilla ja etsiä festarikaverin Kaverisovelluksen avulla.

Lisätietoja:

Arla Joensuu

puh: 0456 56 70 65

www.kaverisovellus.fi


Kaverisovellus on start up -yritys Superlaiffi Oy:n innovaatio yksinäisyyden helpottamiseksi. Palvelu on maksuton. Kaverisovellukselle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu, sekä Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Kaverisovellus tekee yhteistyötä samoja arvoja edustavien vastuullisten yritysten kanssa. Kaverisovelluksen Ystävyyslähettiläinä toimivat näyttelijä Anna-Maija Tuokko, rap-artisti Laineen Kasperi, pop-yhtye Pasa, lääkäri, kirjailija Emilia Vuorisalmi, pop-artisti Eroma ja vaikuttaja Jenni Rotonen. Ystävyyslähettiläät tekevät asiaa näkyväksi omissa kanavissaan.

Linkki sovelluskauppaan iOs:

Linkki sovelluskauppaan Google Play:
129 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page