top of page

Kaverisovellus saa rahoitusta ja strategista tukea Innovestorin PALO-ohjelman avulla

Pääomasijoitusyhtiö Innovestor on valinnut Kaverisovelluksen osaksi PALO-kiihdytysohjelmaa. Mukaan on valittu kuusi lupaavaa kestävään teknologiaan nojaavaa yritystä. Ohjelma tukee lupaavia liikeideoita niin taloudellisesti kuin asiantuntijoiden avulla. Kaverisovellus on yksinäisyystyön pioneeri ja yrityksen tavoitteena on olla markkinan johtava sosiaalisen hyvinvoinnin edistäjä sekä yritys- että kuluttajapuolella. Kaverisovelluksen kehittämän mobiiliaplikaation avulla yritykset voivat helposti raportoida kiristyviä ESG-raportointivelvoitteita ja aidosti helpottaa yksinäisyydestä johtuvia ongelmia liiketoiminnan tuloksen parantamiseksi.


– Innovestor näkee Pohjoismaisten varhaisen vaiheen teknologia- ja terveystieteiden kasvuyrityksissä valtavan potentiaalin.


– Kaverisovelluksen aikaansaava perustajatiimi, sekä heidän kehittämä innovatiivinen ja yhteisöllinen sovelluskonsepti sopii hienosti strategiaamme, kertoo Piia Maaranen, Managing Partner, Corporate Venturing.


– Kaverisovellus edustaa kasvuyritysten uutta sukupolvea, joka panostaa voimakkaasti sosiaalisen vastuullisuuden innovaatioihin. Näiden yritysten avulla tuottavuus kasvaa, uusia työpaikkoja syntyy ja yhteiskunnallinen taloudellinen hyvinvointi paranee. Samalla ne kehittävät kestäviä ratkaisuja ja edistävät vastuullista liiketoimintaa, Maaranen kertoo.


– Olemme todella innoissamme, että olemme nyt osa Innovestorin perhettä. Koemme, että olemme läpimurroksen kynnyksellä ja saamme Innovestorin upeista osaajista sitä strategista tukea, jota juuri tässä vaiheessa tarvitsemme, Kaverisovelluksen tiimistä kerrotaan.


Innovestorin PALO-kiihdyttämöön valittiin mukaan:Bout, GRANULOUS Biocomposite, MAJ.Works, Kaverisovellus, HTM Solutions, sekä Make a BIM.


Lisätietoja:

Arla Joensuu Founder Director, Marketing & Sales +358 45 656 7065 arla@kaverisovellus.fi www.kaverisovellus.fi


Innovestor, ja PALO-ohjelma: Heli Mehtätalo-Takala Director, Marketing & Communications +358 50 402 6781 heli.mehtatalo-takala@innovestor.fi https://innovestorgroup.com/

87 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page