top of page

Kaverisovellus otettu ilolla vastaan Ilosaarirockissa

Updated: Feb 8

Ilosaarirock X Kaverisovellus -yhteistyö käynnistyi aurinkoisessa säässä Joensuun laulurinteellä perjantaina, kun ensimmäiset festivaalivieraat kohtasivat Kaverisovelluksen kohtaamispisteillä sisääntuloporttien ja turvatarkastuksen välissä.


Keikkaseuraa Ilosaareen?*

"Olen käynyt Ilosaaressa aina, ja latasin Kaverisovelluksen, kun kuulin siitä Yleltä aamulla", kertoo festarikävijä. " Olin iloisesti yllättynyt, miten moni normaali ihminen oli tehnyt profiilin ja kertoi, että on tulossa rokkiin. Laitoin parille viestiä ja aiotaan luultavasti törmätä".
Ilosaarirockiin kaveria vailla.*

Suomen vanhimpiin festivaaleihin kuuluva Ilosaarirock ja start up -yritys Kaverisovellus tekevät yhteistyötä, jotta joka toista suomalaista koskettavaan yksinäisyyteen saataisiin muutosta. Yhteistyön tavoitteena on tuoda yksinäisyyttä näkyväksi ja luoda keinoja, miten yksinäisyyttä voidaan helpottaa. Maksuttoman Kaverisovelluksen avulla voi etsiä festivaalikavereita.
Ilosaarirockista löytyy Kaverisovelluksen kohtaamispisteet, joiden luokse voi sopia uusien kavereiden tapaamisia. Kohtaamispisteillä voi tavata myös Kaverisovelluksen tiimiä koko festivaalin ajan.

Etsin Ilosaarirock seuraa, tuu sanoo moi!*


Tule meidän seuraan tutustumaan ja hengaamaan! Nähdään lauantaina klo 16 Kaverisovelluksen rantalavan kohtaamispisteellä! Meidät tunnistat Kaverisovelluksen kuteista! Kaikki messiin!


Iski fomo ja piti ostaa sunnuntaille liput rokkiin! Festariseuraan voi liittyä!*

* Kaverisovelluksen käyttäjien lainauksia.


Yle Joensuu teki meistä jutun. Voit kuunnella podcastin (9min) Yle Areenasta täältä.
124 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page