top of page

Frendie PRO: Uusi askel sosiaalisessa vastuullisuudessa!

Hei Frendien ystävät!

Oletko huomannut jo PRO-kuvakkeita Frendie-sovelluksessa? Kyllä, Frendie PRO on nyt virallisesti maailmalla, ja se tuo mukanaan paljon uutta ja jännittävää!


Frendie PRO lyhyesti: Frendie PRO ei ole vain tavallinen henkilöstöetu. Se on paljon enemmän. Frendie PRO tarjoaa työntekijöillesi virtuaalisen alustan, joka mahdollistaa verkostoitumisen poikkeavasta lokaatiosta ja työtehtävistä riippumatta. Se integroi uudet työntekijät, edistää hybridityötä ja auttaa luomaan uusia ystävyyssuhteita työpaikalla.


Mittaa ja raportoi: Sosiaalisen vastuun teot ja niistä raportointi ovat tänä päivänä yhä tärkeämpiä. Frendie PRO tarjoaa sinulle helpon tavan mitata ja raportoida yrityksesi sosiaalista vastuuta.

Haluaisitko saada valmiin raportin yrityksesi sosiaalisen vastuun datasta? Frendie PRO hoitaa homman puolestasi!

Mitä muutoksia odottaa? Frendie hyvinvointiteknologia kehittyy vauhdilla joka viikko. Frendie Kaverisovellus on edelleen täysin ilmainen ja toimii kuten ennenkin, mutta nyt se on entistäkin parempi lukuisien päivitysten ansiosta.

Frendie PRO on sisäänrakennettu maksullinen palvelu Frendie-sovelluksessa. Se sisältää kaikki tavallisen Frendie-sovelluksen ominaisuudet sekä useita uusia toimintoja helpottaakseen kaverin etsimistä ja digitaalista kohtaamista.

Frendie PRO on tällä hetkellä tarkoitettu organisaatioiden käyttöön, kuten yrityksiin, oppilaitoksiin ja julkisen sektorin toimijoihin. Sen käyttöönotto edellyttää erillistä sopimusta Frendien kanssa.

Miksi kehitämme maksullisia palveluita?

  • Jotta voimme tarjota maksuttoman version

  • Jotta autamme vähentämään työyksinäisyyttä

  • Jotta pystymme tukemaan CSRD-raportoinnin ja velvoitteiden kanssa.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiakastukeemme tai vieraile verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoa. Ja pidä silmällä Frendie PRO:n kehitystä – uusia ominaisuuksia ilmestyy jatkuvasti!

Ystävällisin terveisin, Frendie-tiimi

39 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page