top of page

Frendie kokemuksia - Antin ja Juhon tarina

Kuopiolaiset Juho ja Antti tutustuivat Frendie kaverisovelluksessa vuonna 2023. Heidän välilleen syntyi nopeasti vahva ystävyys, kun he huomasivat tulevansa hyvin toimeen keskenään.


Ystävykset pitävät päivittäin yhteyttä ja näkevät toisiaan usein joka viikko. He ovat käyneet yhdessä elokuvissa, pelanneet jääkiekkoa ja koripalloa. Antti oli jopa todistamassa Juhon ja hänen puolisonsa kihlajaisia - uskomattoman ihanaa!


Juho kertoo: “Löysin Frendie-sovelluksen, kun etsin tapaa löytää uusia kavereita. Olen kamppaillut yksinäisyyden kanssa lähes koko elämäni ajan, ja nyt tuntui siltä, että voisin hiljalleen päästää siitä irti tämän sovelluksen avulla.”


Juhon vinkki on, että kannattaa pysyä aktiivisena eikä lannistua, vaikka viesteihin ei heti vastattaisi. Antti puolestaan rohkaisee ihmisiä olemaan rohkeita ja aloittamaan keskustelun sovelluksessa - oikean yhteyden löytyessä ystävyys voi alkaa soljua helposti.


Juho jatkaa: ”Mielestäni hyvät ystävät ovat tärkeämpiä kuin suuri määrä kavereita. Jo yksi hyvä ystävä voi merkitä paljon ja lieventää yksinäisyyden tunnetta!

Juhoa ja Anttia yhdistää kiinnostus urheiluun ja hyviin keskusteluihin

Katso Antin ja Juhon video, missä he kertovat, miten he tutustuivat Frendien avulla, ja antavat vinkkejä muille kaverisovelluksen käytöstä.

141 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page