top of page
pexels-mediocrememories-2240763.jpg

Frendie PRO vastuullisuus-
teknologia

nyt myös
tapahtumille.

x Events

Yhteisöllistä tapahtuma-tuotantoa.

Kun haluat tehdä yhteisöllistä ja vastuullista tapahtumatuotantoa, ota Frendie PRO -palvelu käyttöön. Viesti osallistujille digitaalisesti ja tarjoa helppo kanava olla yhteydessä tapahtuman järjestäjiin ja  häirintäyhdyshenkilöihin. Kasvata tapahtuman yhteisöllisyyttä mahdollistamalla verkostoituminen ja aiheesta keskusteleminen niin tapahtuman aikana kuin jo ennen itse tapahtumaan saapumista.

Testaa, mistä Frendie PRO:ssa on kyse.

Demo

Vastuullista
& yhteisöllistä
tapahtuma-tuotantoa...

festareilla.

Miksi ottaa
Frendie PRO käyttöön
tapahtumatuotannossa?

Frendie PRO -palvelulla tarjoat matalan kynnyksen viestintäkanavan, jolla tuet vastuullista tapahtumatuotantoa.


Sovellus tarjoaa helppokäyttöisen, matalan kynnyksen kanavan osallistujille viestiä tapahtuman tuottajien ja yhdyshenkilöiden kanssa. Erinäisille yhdyshenkilöille kuten esimerkiksi häirintäyhdyshenkilölle voidaan alustalla lisätä oma kehys, josta tapahtuman osallistujat heidät tunnistavat ja voivat tulla juttelemaan. Profiilin kuvaustekstit tekevät henkilöistä helposti lähestyttäviä ja kuvan perusteella oikean yhdyshenkilön tunnistaa myös tapahtumapaikalla.

Tapahtumiin tulee lähdettyä helpommin seurassa ja yksin tulevat haluavat usein tutustua uusiin ihmisiin, mutta valmiita porukoita lähestyminen vaatii rohkeutta.

 

Frendie PRO -palvelun avulla käyttäjät voivat löytää kaveriseuraa tapahtumiin jo ennen tapahtuman alkamista tai löytää helposti muut verkostoitumisesta kiinnostuneet osallistujat tapahtuman aikana. Sovelluksessa osallistujat pääsevät keskustelemaan keskenään heitä kiinnostavista aiheista, luomaan omia tapahtumia tapahtuman sisälle sekä mm. jakamaan vinkkejä vaikkapa kimppakyydeistä ja majoittumisesta tapahtuman aikana.

pexels-mediocrememories-2240771.jpg

Tarjoa kanava verkostoitumiseen.

Lähetä viestejä suoraan osallistujien puhelimiin.

Kasvata positiivista
tapahtuma-kokemusta.

Pysy tietoisena mistä osallistujat puhuvat.

Tapahtuman tuottajat voivat seurata keskustelua tapahtuman ympärillä ja tarkkailla esiin nousevia aiheita, palautteita ja ehdotuksia.

Ennen tapahtumaa käytävän keskustelun pohjalta voi nousta esiin osallistujien keskuudessa olevia huolia tai parannusehdotuksia, joihin tapahtuman tuottaja pääsee reagoimaan halutessaan jo ennen tapahtuman alkamista. Vastaavasti tapahtuman jälkeen keskustelua seuraamalla voi nousta esiin merkittävää palautetta ja parannusehdotuksia seuraavaan vuoteen suoraan tapahtumakentältä.

Palvelun voi ottaa käyttöön vaikka viikossa, eikä se vaadi organisaation sähköpostiosoitteita.

Frendie PRO -palvelun käyttöön ottoon ei tarvita muuta kuin käyttäjän valitsema puhelin ja sähköpostiosoite. Mahdolliset kehykset voidaan nopeasti lisätä ja poistaa tarvittavilta henkilöiltä, eikä niihin tarvita organisaation sähköpostiosoitetta. Tämä on erityisen kätevää esimerkiksi tapahtumissa, jotka tuotetaan vaihtuvien vapaaehtoisten toimesta.

Asiakkaamme luottavat meihin!

Kehitämme palvelua käyttäjien kanssa. Toimivin palvelu syntyy yhteistyössä.

Olemme omistautuneet palveluidemme jatkuvalle kehittämiselle. 

Ota yhteyttä
bottom of page