top of page

Setlementtiasunnot mukaan testaamaan Kaverisovellusta naapurustossa

Tiedote 12.8.2021


Startup-yritys Kaverisovellus ja Setlementtiasunnot ovat sopineet yhteistyöstä loppuvuodeksi. Yhteistyön tarkoituksena on testata, miten Kaverisovelluksen avulla voidaan edistää yhteisöllisyyttä Setlementtiasuntojen taloissa.


Setlementtiasuntojen yksi tärkeimmistä arvoista on yhteisöllisyys”, kertoo kehityspäällikkö Marja Mesimäki, “siksi tähän Kaverisovelluksen pilottiin oli todella helppoa ja tärkeää lähteä mukaan.”


Kaverisovellus on maksuton aikuisille suunnattu ratkaisu ystävien ja kavereiden löytämiseen. Sovellusta kehitetään koko pilotin ajan käyttäjien toiveiden ja ideoiden mukaan.


”Setlementtiasuntojen ammattilaiset tuovat pilottivaiheeseen rakentavaa näkemystä yhteisöllisen asumisen ja naapuruuden teemoista”, kerrotaan Kaverisovelluksesta.


“Parasta on, että sovellus viedään oikeiden asukkaiden käyttöön erilaisiin ympäristöihin, näin saamme autenttista palautetta ja pystymme kehittämään ratkaisua parhaiten.”

Setlementtiasunnot OY tarjoaa yhteisöllisiä, ekologisia ja kohtuuhintaisia koteja ja naapurustoja sekä niitä tukevia palveluja yhdessä kumppaneiden kanssa.

Lisätietoja: Arla Joensuu www.kaverisovellus.fi arla.joensuu@gmail.com Puhelin: 0456 56 7065 Marja Mesimäki Kehityspäällikkö, Setlementtiasunnot OY marja.mesimaki@setlementtiasunnot.fi Puhelin: 050 465 786272 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page