top of page

Mitä kuuluu, Frendie-yhteisö?


Tiedättekö, mikä on yksi tärkeimmistä kysymyksistä, jonka voimme toisiltamme kysyä? Se on yksinkertainen ja samalla niin merkityksellinen: "Mitä kuuluu?" Päivän fiilistä tiedustellaan usein, mutta me Frendiessä haluamme tehdä tästä kysymyksestä vieläkin tärkeämmän.


Kysymme sinulta, mitä kuuluu, sillä haluamme todella tietää, miten voit ja mikä on päiväsi fiilis. Miksi tämä kysymys on meille niin tärkeä? Koska jokainen vastaus auttaa meitä oppimaan, mitä tarvitsette ja miten voimme tehdä Frendiestä vieläkin paremman.


Tulevaisuudessa Frendie-sovellukseen tulee uusia toimintoja, jotka perustuvat siihen, miten vastaat "Mitä kuuluu?" -kysymykseen. Jos päiväsi on haastava, älä huoli - meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään iloa ja yhteyttä muihin, jotka voivat jakaa samankaltaisia tunteita. Ja jos taas päiväsi on aurinkoinen ja hyvä, me kannustamme sinua jakamaan hyvää fiilistä muiden kanssa!




Mutta muista, että kysyäksemme mitä kuuluu, meidän täytyy myös kääntää katseemme muihin. On tosi tärkeää kysyä muilta, mitä heille tänään kuuluu ja olla aidosti kiinnostuneita vastauksista.


Oli kyseessä työkaveri, sovelluksen käyttäjä tai ihminen, jonka kohtaat kaupassa tai bussissa, kysy rohkeasti, Mitä kuuluu?

Sovellukseen on ilmestynyt Päivän fiilis -mittari, oletkin ehkä huomannut. Joten vastaa siis joka kerta, kun kysymme, mitä kuuluu? Ja muista, että voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja admin-tiimiimme matalalla kynnyksellä. Pian aukeaa myös Frendie-puhelin, johon vastaa aina oikea ihminen.


Ollaan yhteyksissä!

Terveisin Frendie-tiimi

103 views

Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page