top of page

Kaverisovellus mukana vuoden vastuullisuusteko -kilpailussa

Olemme innoissamme siitä, että olemme mukana vuoden vastuullisuusteko -kilpailussa, joka järjestetään jo kolmatta kertaa Keskuskauppakamarin toimesta. Kilpailun tavoitteena on tuoda esiin yritysten tekemää vastuullisuustyötä ja nostaa esille niin pieniä kuin suuriakin vaikuttavia vastuullisuustekoja. Vuoden vastuullisuusteko valitaan yleisöäänestyksellä ja palkitaan Suuressa yritysvastuupäivässä 15.11.2023.


Vuoden vastuullisuusteko -finalistit ovat tekoja, jotka edistävät vaikuttavasti yhtä tai useampaa YK:n kestävän kehityksen tavoitetta:

  • Kriteeri 1: ovat innovatiivisia ja oivaltavia tuotteita, palveluita tai ratkaisuja

  • Kriteeri 2: jotka ovat helppokäyttöisiä/toteuttamiskelpoisia ja skaalattavissa; ja

  • Kriteeri 3: ovat tuottaneet positiivisia vaikutuksia ympäristöön, ihmisiin ja/tai yhteiskuntaan.

Tavoitteenamme tehdä yksinäisyydestä näkyvää


Kaverisovelluksena meillä on yksi tärkeä tavoite - olla markkinan paras ja tehokkain yksinäisyyden ennaltaehkäisyyn keskittyvä yritys. Uskomme vahvasti, että yhteisöllisyys ja välittäminen ovat avainasemassa yksinäisyyden torjunnassa. Tavoitteenamme on luoda turvallinen ja ystävällinen ympäristö, jossa ihmiset voivat kohdata toisensa, löytää uusia ystäviä ja tuntea olonsa hyväksi.


Kaverisovellus on sitoutunut tekemään konkreettisia tekoja yksinäisyyden vähentämiseksi. Uskomme vahvasti, että tekojen kautta asiat muuttuvat, ja siksi olemme mukana Vuoden vastuullisuusteko -kilpailussa. Haluamme tehdä työmme näkyväksi ja edistää yksinäisyyden torjuntaa yhteiskunnallisella tasolla.


Kasvumme B2C- ja B2B-kentillä


Kaverisovelluksessa tavoittelemme räjähtävää kasvua sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden parissa. Uskomme, että voimme tarjota ratkaisuja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin yksinäisyyden ennaltaehkäisyssä. Yksinäisyys voi koskea ketä tahansa, ja siksi haluamme olla läsnä kaikille niille, jotka kaipaavat ystävää, keskustelua tai vertaistukea.


Kilpailun finalistit valitsee Keskuskauppakamarin riippumaton vastuullisuuslautakunta.

Vaikuttavimpien tekojen esiseulonnan jälkeen Keskuskauppakamarin riippumaton vastuullisuuslautakunta valitsee Vuoden vastuullisuusteko -kilpailun finaaliin enintään kolme vaikuttavimmaksi valitsemaansa vastuullisuustekoa. Kilpailun tavoitteena on löytää vastuullisuustekoja, jotka ovat esimerkillisiä ja osoittavat ennakkoluulotonta ajattelua ja vahvaa tahtoa ratkaisuihin. Tarkoitus ei ole verrata eri yritysten vastuullisuutta tai asettaa yrityksiä paremmuusjärjestykseen, vaan innostaa yrityksiä jakamaan vastuullisia toimintatapoja keskenään.


Ennen kuin kilpailun tulokset ovat selvillä, juhlimme sidosryhmien ja kumppaneidemme kanssa 26.10., kun palkitsemme ensimmäistä kertaa meidän matkassa auttaneita tahoja ja kakkukahvittelemme tärkeän asian tiimoilta - kerromme tästäkin pian lisää.


Kiitos, että olette kanssamme tässä tärkeässä matkassa.32 views

Comentarios


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page