top of page

Blaah blaah blaah visio?

Visiomme – lisätä onnellisuutta ja hyvinvointia – määrittää suunnan, jota kohti kuljemme. Uskomme, että ihmisen ei kuulu olla yksin. Pari viikkoa aikuisten Kaverisovelluksen julkaisun jälkeen sovellukseen on löytänyt jo yli 3000 suomalaista, joten näyttää vahvasti siltä, että emme ole ajatuksiemme kanssa ihan yksin.


Nykyelämä on hetkistä ja elämme meidän 24-tuntista vuorokautta hyvin eri tavoin. Sovelluksen avulla voit itse määrittää, missä ja milloin olisi hyvä hetki uusille kavereille. Voit luoda itse kaverikutsun, tai etsiä jo luotuja kaverikutsuja. Sovellus auttaa meitä löytämään samassa elämänvaiheessa olevia. Juttukaveri? Kaveri kulttuurimenoihin? Kaveri kahville? Kaveri kävelylle? Kaveri muuten vaan? Elämänvaiheet muuttuvat - samoin tarve erilaisille kaverisuhteille. Voit tehdä kaverikutsun heti helposti sovelluksessa täältä.


Kiinnostaako kakkavaipat vai korkeakulttuuri - vai molemmat?


Elämäntilanteet vaihtelevat ja tarvitsemme eri vaiheisiin erilaisia kavereita. On luonnollista, että pienten lasten vanhempien tarpeet ja ajankäyttö on erilaista kuin vaikkapa iäkkäämpien. Mikään ei yhdistä kuin pienten lasten vanhempien kokema uusi elämäntilanne. Löydät sovelluksesta seuraa vaunulenkille, tai voit sopia leikkitreffit. Olemme kehittelemässä Poikien äidit - yhteisön kanssa toimintoja myös sellaiseen tilanteeseen, kun lapsella ei ole kavereita, joita kutsua synttäreille. Tästä kuulette myöhemmin lisää. Pilotoimme Perheystävä -mallia kumppaniemme Lasten ja nuorten keskuksen, sekä Porvoon suomalaisen seurakunnan kanssa. Lue Perheystävä-toiminnan parissa työskentelevän Hanna Rajalinin ajatuksia pilotoinnin ja kehittämisen tekemisestä täältä.Teknologian kehitystä käyttäjien toiveiden perusteella


Otamme kuluttajien tarpeet ja mieltymykset tarkasti huomioon luodessamme uusia innovaatioita ja toimintoja, jotka auttavat meitä jokaista kokemaan vähemmän yksinäisyyttä ja siitä heijastuvia muita ongelmia. Haluamme tehdä jokaisesta päivästä hieman paremman, sillä jokainen meistä voi ja saa olla onnellinen ja tehdä myös toisen onnelliseksi, vai mitä?

Joka kolmas suomalainen kokee yksinäisyyttä vuonna 2021 - tähän on saatava muutos!

No miten se visio ja missio?

Missiomme – taklataan yksinäisyys yhdessä – on olemassaolomme syy. Vastuullisuus ja yhteistyö hyvisten kanssa on kaiken toimintamme ydin. Olemme saaneetkin upean joukon vastuullisia yrityksiä, yhteisöjä ja vaikuttajia tueksemme - kiitos! Myös kaikki te ihan tavalliset ihmiset, kaikki te sovelluksen käyttäjät annatte joka päivä meille tärkeää palautetta ja ideoita siitä, miten Kaverisovellusta kannattaa kehittää. Yhdessä olemme vahvempia, niin se vain on.Tiimiä: Timo, Emilia, Riikka ja Kiti.

Joka kolmas meistä suomalaisista haluaisi saada lisää kavereita


Uskomme, että muutos saadaan aikaan yhdessä ja modernin digitalisaation keinoin. Kiinnostaisiko pelata padelia? Golfia? Tai saada seuraa lenkille? Lisää porukkaa pihapeleihin? Sovelluksen avulla tämä on helppoa! Meillä on pitkä lista ideoita ja kehitettävää, ja hiki hatussa tuomme ja teemme joka viikko mahdollisimman paljon asioita, jotta visiomme muuttuu todeksi.


Korona-aikana opiskelijoilta jää solmimatta arvokkaita kaverisuhteita ja kokematta uniikkeja ikäpolvikokemuksia. Sovellus auttaa meitä löytämään kavereita ja kokemuksia. Teemme paljon yhteistyötä opiskelijajärjestöjen kanssa ja puolet tiimistämme on opiskelijoita - näin saamme parasta tietoa siitä, miten voimme nuorten aikuisten(kin) elämää parantaa.


Kiitos, kun olet eturintamassa mukana, ja tulet rohkeasti sovellukseen. Tee päivästä vielä parempi ja vastaa jo tehtyihin kaverikutsuihin, niitä on nimittäin joka päivä lähes tuhat!
Kaverisovelluksen on kehittänyt Superlaiffi Oy,joka on pieni startup-yritys. Missiomme on kehittää helppokäyttöisiä digitaalisia ratkaisuja hyvinvoinnin tueksi. Meidän tehtävänä on laittaa ihmiset voimaan paremmin ja kohtaamaan enemmän. Silloin kun sinulle sopii, siellä missä sinulle sopii, etänä tai livenä. Sovelluksen avulla tutustut helpommin uusiin ihmisiin ja olet osa yhteisöä.
121 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page