top of page

Rohkeat kaupalliset avaukset muuttuvassa maailmassa — kauppakeskus Itis suunnan näyttäjänä


Kuva kolmesta kännykästä, jossa näkyy Frendie PRO sovelluksen näkymiä. Vieressä myös esimerkkikuva käyttäjän profiilista, jolla Itis PRO koodi käytössä sekä "Itikseen" kaverikehys käytössä.


Elämme ajassa, jossa kuluttajien ostokäyttäytyminen ja maailman olosuhteet muuttuvat jatkuvasti. Jokaisen liiketoiminnan on sopeuduttava ja uudistuttava vastaamaan näitä muutoksia, jotta se voi pysyä relevanttina ja menestyvänä. On ilo nähdä, että isot toimijat kuten kauppakeskus Itis tarttuvat tähän haasteeseen rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.


Yhteistyö Frendien kanssa


Olemme ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä kauppakeskus Itiksen kanssa ja tukea heidän rohkeaa askeltaan kohti yhteisöllisempää toimintaa. Kauppakeskus Itis on ensimmäinen kauppakeskus Suomessa, joka tarjoaa kaikille yli 16-vuotiaille kävijöilleen oman ITIS Frendie PRO -yhteisöalustan.


Kauppakeskus Itis osoittaakin ihailtavaa panostusta yhteisönsä sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi tekemällä konkreettisia toimia tavoitteen saavuttamiseksi. Sovelluksen käyttöönoton lisäksi kauppakeskukseen on suunnitteilla virallinen ITIS x Frendie kohtaamispaikka, jonka lisäksi yhteistyö kattaa myös Itiksen asiakkaille ja työntekijöille tarkoitetut turvallisen keskustelun ja kohtaamisen periaatteet sekä ohjeistukset.Mitä ITIS Frendie PRO tarjoaa?


ITIS Frendie PRO -sovellus on suunniteltu helpottamaan uusien ystävyyssuhteiden solmimista ja yhteisön vahvistamista. Sovellus on suunniteltu kaikille Itiksen alueen asukkaille ja kävijöille, ja sen avulla voit löytää uusia ystäviä ja rakentaa merkityksellisiä suhteita. Sovelluksen avulla voit muun muassa:


  • Etsiä ystäviä kahville, shoppailemaan tai kokemaan kulttuuria: Yhteisöalusta auttaa löytämään samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa voit jakaa kiinnostuksen kohteesi ja viettää aikaa.

  • Sopia leikkitreffit perheiden kesken: Vanhemmat voivat löytää muita perheitä ja sopia yhteisistä tapaamisista.

  • Sparrailla työelämän asioissa: Verkostoidu ammatillisesti ja löydä ihmisiä, jotka voivat tarjota tukea ja neuvoja työelämään liittyvissä kysymyksissä.Kauppakeskus Itis x Frendie PRO, esimerkkejä mihin voi ystäviä etsiä sovelluksella.


Miten pääset mukaan?


Saat ITIS Frendie PRO -koodin kauppakeskuksen verkkosivuilta. Tämä koodi antaa sinulle pääsyn sovellukseen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Lisää sovelluksesta ja sen käyttöön otosta voit lukea täältä.


Lopuksi


ITIKSEN rohkea avaus kohti yhteisöllisempää toimintaa on esimerkki siitä, miten liiketoiminta voi sopeutua ja vastata kuluttajien muuttuneisiin tarpeisiin. Yhteistyö Frendien kanssa tuo uudenlaista elämää ja yhteisöllisyyttä kauppakeskukseen, ja toivomme, että tämä pilotti rohkaisee muita toimijoita seuraamaan perässä. Tervetuloa tutustumaan ITIS Frendie PRO -sovellukseen ja osallistumaan tähän uuteen yhteisölliseen kokemukseen.
 


Tutustu, lataa ja ota sovellus käyttöön jo tänään!

9 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page