top of page

Popartisti Eromasta Kaverisovelluksen ystävyyslähettiläs

Virpi Eroma ja Kaverisovellus ovat aloittaneet yhteistyön yksinäisyyden vastaisessa työssä. Eroma nimellä esiintyvä artisti on halunnut alusta asti laulaa avoimesti kokemistaan asioista, rankoistakin sellaisista. Hän kokee tärkeäksi, että esimerkiksi mielenterveysongelmiin ja yksinäisyyteen liittyviä stigmoja murretaan.


Kaverisovellus on aikuisille kehitetty digitaalinen ratkaisu yksinäisyyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin helpottamiseksi. Kaverisovelluksen avulla voi löytää ystäviä jutteluun, urheilemaan, keikalle tai vaikka opiskelemaan yhdessä. Sovelluksen käyttö on maksutonta. Tällä hetkellä käynnissä on loppuvuoden kestävä pilottikausi, jonka aikana sovellusta kehitetään ketterästi käyttäjien palautteiden perusteella.

“Olen todella iloinen ja otettu siitä, että mut pyydettiin mukaan Kaverisovelluksen toimintaan. Musiikkini lisäksi haluan olla mukana tekemässä työtä, jolla voidaan helpottaa suomalaisten yksinäisyyden taakkaa. On hienoa löytää ihmisiä, joilla on samat tavoitteet ja tahtoa saada asioita tapahtumaan.”


Virpi Eroma. Kuva: Ira Aaltonen

Eroma on puhunut yksinäisyydestä hyvin avoimesti sekä haastatteluissa että sosiaalisen median kanavissaan.


Eroma haluaa tuoda esiin sen, että kuka tahansa voi kärsiä yksinäisyyden tunteesta.

“Oli suuri elämänmuutos irtautua koko aikuiselämän kestäneestä parisuhteesta sekä kaikesta sosiaalisesta elämästä, mitä sen ympärille oli rakentunut. On pitänyt käsitellä paljon sitä tunnetta, ettei ihan tiedä mihin kuuluu. Se ei ole ollut helppoa.”

“Kun juttelin ensimmäisen kerran Virpin kanssa, tunnistin heti, että tässä on ihminen, jonka kuuluu tulla mukaan tähän tekemiseen”, Kaverisovelluksen kehittänyt Arla Joensuu kertoo. “Virpi tuntui ystävältä. Hän jakaa saman palon saada asiaa näkyväksi ja saada aikaan muutosta.”


Virpi Eroma on ystävyyslähettiläs. Kuva: Ira Aaltonen.
Virpi Eroma on ystävyyslähettiläs. Kuva: Ira Aaltonen.

Tuhat kilometrii on Kaverisovelluksen virallinen tunnusbiisi


Eroman viime keväänä julkaistu kappale Tuhat kilometrii kertoo ystävyydestä ja siitä, kuinka tärkeää olisi, ettei kukaan jää yksin. Tuhat kilometrii on Kaverisovelluksen virallinen tunnusbiisi ja sitä tullaan kuulemaan myös Ensitreffit studiossa -podcastissa. Podcastissa pohditaan yksinäisyyden syitä sovelluksesta löytyneiden vieraiden kanssa.

 

Kaverisovelluksen lanseeraustilaisuus pidetään 13.9.2021 klo 11:00 Porvoossa. Ohjelmassa on kumppaneiden puheenvuoroja ja Eroman tunnuskappaleen esitys. Tapahtuma on tarkoitettu medialle sekä vaikuttajille.
Lisätietoja:

Eroman mediayhteydet:

Lotta Savolainen / Lodetsu

Puh. 0504130094

Sähköposti: lodetsu@gmail.com


Kaverisovellus

kaveri@kaverisovellus.fi

Puh. 0456567065

www.kaverisovellus.fi
174 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page