top of page

Nuorten oma kaverisovellus Frendie etsii uusia kumppaneita helpottamaan nuorten yksinäisyyttä

Tiedote 5.10.2022


Suomalainen innovaatio, maksuton kaverisovellus Frendie on on tarkoitettu kaikille 13–18-vuotiaille nuorille, jotka kaipaavat ystäviä ja seuraa. Kaveria voi hakea vaikka kävelylle, kahville, pelaamaan tietokoneella tai ihan vaan olemaan. Nuorten sovellukseen pääsee kirjautumaan vain ikäryhmään kuuluvat. Palvelussa käytetään vahvaa tunnistautumista. Frendiessä nuori voi myös halutessaan hakeutua kontaktiin nuorisotyöntekijöiden kanssa.

“Sovellukseen on kehitetty turvallinen tapa, jonka avulla nuori voi olla suoraan kontaktissa nuorisotyöntekijän kanssa matalalla kynnyksellä”, kertoo sovelluksen kehittänyt yhteiskunnallisen startup-yritys Superlaiffin Timo Kuusisto.

Frendiesovellusta on pilotoitu vuoden 2022 aikana Lasten ja nuorten keskus ry:n kanssa onnistuneesti. Tuotetta on kehitetty yhdessä nuorten kanssa ja sovelluksen on ottanut käyttöön orgaanisesti ilman markkinointia noin tuhat nuorta ympäri Suomen.

Sovellukselle on kova tarve, sillä nuoret kokevat yksinäisyyttä laajasti. Frendiesovelluksen seuraava vaihe on tuottaa ratkaisusta kehittyneempi mobiilisovellus ja jalkauttaa appi laajasti kohderyhmälle. Sovelluksen kehittäjät etsivät parhaillaan kumppaneita jatkamaan tärkeää työtä ja tekemään vaikuttavia tekoja.

Superlaiffi Oy on kehittänyt digitaalisen tuoteperheen yksinäisyyden vastaiseen työhön. Syksyllä 2021 lanseerattiin aikuisten Kaverisovellus jonka on ottanut käyttöön yli 12 000 ihmistä yli 200:lla paikkakunnalla ympäri Suomen. Tuoteperheen palveluiden käyttö on maksutonta.

Frendiesovelluksen tiimii kutsuu kaikkia nuorten yksinäisyydestä huolestuneita tahoja ilmoittautumaan mukaan tekemään vaikuttavaa työtä.

Lisätietoja:

Timo Kuusisto, Kaverisovellus & Frendiesovellus timo@kaverisovellus.fi

puh 044 577 34 77


Kaverisovelluksen sekä Frendiesovelluksen on kehittänyt yhteiskunnallinen start up -yritys Superlaiffi Oy. Yrityksen missiona on kehittää ratkaisuja yksinäisyyden helpottamiseksi tekojen kautta. Yritykselle on myönnetty sekä Yhteiskunnallinen yritys -merkki että suomalaisesta palvelusta kertova Avainlippu kuluvan vuoden aikana.


41 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page