top of page

Näyttelijä Anna-Maija Tuokko Kaverisovelluksen ystävyyslähettilääksi

Maanantaina 13.9.2021 lanseerattu Kaverisovellus auttaa yksinäisyyden poistamisessa. Kaverisovellus on aikuisille suunnattu digitaalinen sovellus sosiaalisen hyvinvoinnin lisäämiseksi, sekä uusien ystävien löytymisen helpottamiseksi muuttuvissa elämäntilanteissa. Sovelluksen on ottanut käyttöön lanseerauspäivänä yli 2000 suomalaista ja aktiivisia kaverikutsuja on luotu 600.


"Olen mukana viemässä tietoa Kaverisovelluksesta eteenpäin, koska minulle ystävät ovat yksi tärkeimmistä asioista elämässäni", Anna-Maija kertoo.

Ystävyyslähettiläät toimivat sovelluksen kasvoina sekä levittävät tietoa uudenlaisesta toimintatavasta omille seuraajilleen. Sovelluksen avulla voi etsiä kulttuurikaveria, sporttikaveria tai vaikkapa juttukaveria. Sovellus myös ohjaa yksinäisyystyön parissa toimivien kumppaneiden luokse.


"Minulla on kaksi pientä lasta, joten tunnistan muuttuvien elämänvaiheiden erilaiset tarpeet. Sovellusta voi käyttää siihen, että tapaa uusia tai vanhoja ystäviä leikkipuistossa yhdessä lasten kanssa."

Anna-Maija Tuokko
Anna-Maija Tuokko on Kaverisovelluksen ystävyyslähettiläs.
"Haluan myös tukea kulttuuria ja teatteria tätä kautta. Kehotan ihmisiä löytämään toisensa ja tulemaan yhdessä teatteriin, elokuviin ja museoihin virkistymään."

Anna-Maija Tuokko on vuonna 1981 syntynyt näyttelijä, jolla on kaksi alle kouluikäistä lasta. Hän on esiintynyt monissa elokuva- ja televisiotuotannoissa, joiden lisäksi hän on esiintynyt lukuisissa rooleissa teatterin puolella, muun muassa Helsingin kaupunginteatterissa ja Kansallisteatterissa.





105 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page