top of page

Löydä kavereita -ryhmä tuo Kaverisovelluksen yhteisöön yli 8000 uutta ystävää kerralla

Moi!

Mun nimi on Arla ja oon ideoinut ja kehittänyt Kaverisovellus-palvelun, joka on maksuton sovelluskaupoista ladattava appi, jonka avulla aikuiset voi etsiä itselleen kavereita ja ystäviä.


Syksyllä 2021 tutustuttiin Samirin kanssa näissä ystävän etsinnän merkeissä. Samir tuli kuvaamaan Kaverisovelluksen ihan ensimmäisen verkkosovelluksen julkaisupäivään Porvooseen. Siitä se sitten lähti, nimittäin meidän yhteinen duuni sen eteen, että ihmisillä olisi helpompi tutustua toisiinsa. Samir on tehnyt valtavan ison työn viimeisten kahdeksan (!) vuoden aikana perustamansa ryhmän kanssa ja senhän kertoo jo yli 8000 henkilön porukka, joka Löydä kavereita -ryhmässä on.


Kymmenet ihmiset haluavat mukaan yhteisöihin joka päivä


Olen kiitollinen Samirille kaikkien meidän puolesta siitä, että Löydä kavereita Facebook-ryhmä on olemassa ja voi hyvin. Joka päivä ryhmään liittyy uusia ihmisiä. Joka päivä meidän sovelluksen lataa useita ihmisiä. On kova tarve löytää uusia ystäviä.


Kun olen työskennellyt Kaverisovelluksen kehittämisen kanssa, tutuksi on tullut kaikki faktat ja tilastot yksinäisyydestä. Kyllä, tiedetään, joka kolmas kokee yksinäisyyttä. Minua kiinnostaa ennen kaikkea löytää ne ratkaisut, jotta asiaan saadaan helpotusta ja positiivinen muutos. Jotta ihmiset löytävät toisensa ja syntyy uusia ystävyyssuhteita.


Otan nöyrästi kunnian vastaan jatkaa Löydä kavereita -ryhmän kanssa ja toivon, että voimme yhdistää meidän apin yhteisö ja tämä ryhmä, jotta me kaikki saamme kohdattua toisiamme entistä helpommin!


Meidän Kaverisovelluksen meininkiin voit tutustua kirjoittamalla Googleen “Kaverisovellus” ja voit tutustua meidän www.kaverisovellus.fi -sivustoon, mistä löytyy paljon tietoa. Meillä on myös oma TikTok-kanava sekä Kaverisovelluksen Instagram-tili. Ja tietenkin kehoitan kaikkia teitä uusia lataamaan maksuton Kaverisovellus ja lähettämään heti useita kaverikutsuja! Tee se heti!Meidän startupin tiimissä on mun lisäksi Timo, AK ja Mervi. Koodauksesta vastaa Samu. Toivottavasti päästään tänä vuonna kasvattamaan tiimiä vielä lisää, sillä meillä on piiiitkä lista kehitysideoita appiin, jotka parantavat just sen oikean ystävän löytämistä. Otetaan tosi mielellään palautteita ja kehitysideoita vastaan (olkaa kärsivällisiä jos ei heti vastata) ja uskotaan siihen, että yhdessä saadaan kyllä aikaan muutosta, ettei kenenkään tarvitsisi olla yksin.

Julkaisupäivä, kehittäjät Timo ja Arla. Kuva: Samir A.

Samirilta saan vielä onneksi taustalla tukea, mutta haluan sanoa Samirille hyviä “lomapäiviä” sillä ison yhteisön kasvattaminen ja sen ylläpito ei ole todellaan helpoin tehtävä.


Kiitos Samir! Ja hauska tutustua, kaikki te muut!


Arla

Ps. Joko latasit? :)

62 views

ความคิดเห็น


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.