top of page

Lääkäri Emilia Vuorisalmi asiantuntijaksi edistämään Kaverisovellusta

Tiedote 14.7.2021


Startup-yritys on kehittänyt maksuttoman sovelluksen, joka auttaa sopivan kaverin tai ryhmän löytymistä. Lääkäri, kirjailija Emilia Vuorisalmi toimii projektissa asiantuntijana ja sparraajana tiimille. Vuorisalmi on perehtynyt kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja julkaissut aiheesta hiljattain kirjan.


“Olen pohtinut, että pitäisi kehittää sovellus, jonka avulla löytäisi apua esimerkiksi lastenhoitoon tai kavereita, kun elämäntilanne muuttuu”, Emilia kertoo.


“Sitten universumi hoiti loput, sillä Kaverisovelluksen kehittänyt Arla otti minuun yhteyttä”.

Sovelluksen kehittämisessä on menossa kaikille avoin testivaihe

Kaverisovelluksen avulla voi etsiä ja löytää kaverin kulttuurimenoihin, urheilemaan, juttelemaan, tai vaikkapa koiran ulkoilutukseen seuraksi.


“Emilia tuo laajaa monialaista lisää kaverisovelluksen kehittämiseen. Emilia on syventynyt ihmisen hyvinvointiin. Hän pohtii ihmisen terveyttä hyvin kokonaisvaltaisesti, myös sosiaalisen hyvinvoinnin kautta. Se on todella tärkeää ja kiinnostavaa myös Kaverisovelluksen konseptissa”, kertoo idean äiti Arla Joensuu.

“Joka kolmas meistä suomalaisista kokee yksinäisyyttä, joten tämä asia koskettaa ihmisiä todella laajasti. Haluamme näyttää, että asiassa ei ole mitään noloa eikä häpeällistä. Sovelluksen avulla toivomme, että ihmiset todella kohtaavat”.

Sovellus on maksuton ja se on suunnattu aikuisille. Sovellus toimii osoitteessa app.kaverisovellus.fi. Kaverisovelluksen toimintaa voi seurata somessa täällä.


Lisätietoja:

Arla Joensuu, puhelin: 0456 56 70 65, arla.joensuu@gmail.com, www.kaverisovellus.fi

Emilia Vuorisalmi, emilia@docemilia.com, Emiliaan voit tutustua täällä.555 views

Recent Posts

See All

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page