top of page

Kaverisovellus ja Lähde mukaan -liike yhdistävät voimiaan


Yksinäisyys on voitettavissa, teoilla, uskovat Lähde -liikkeen väki ja Kaverisovelluksen tiimi. Syyskuussa 2021 virallisesti julkaistava, maksuton Kaverisovellus on aikuisille suunnattu ratkaisu ystävän ja kaverin löytymiseen. Kaverisovellusta kehitetään koko ajan käyttäjien palautteiden perusteella. Heinäkuun aikana sovellusta testattiin noin sadan vapaaehtoisen voimin. ”Elokuun ekana päivänä kun katsoimme analytiikkaa, oli upeaa huomata, että käyttäjiä olikin tullut jo yli 500, ihan itsestään”, Kaverisovelluksesta kerrotaan.

Lähde -liike auttaa Kaverisovellusta yhdistymään muiden toimijoiden kanssa jotka koittavat löytää ratkaisua yksinäisyyden helpottamiseksi.


Lähde ja Kaverisovellus ovat saman asian äärellä.

Mikä on Lähde?

Lähde ei ole organisaatio, vaan brändi, joka ei ole kenenkään oma, vaan jonka tarkoituksena on saada eri toimijat yhdistämään voimansa yksinäisyyden vastaiseen työhön ja näin ollen tehdä Suomesta maailman johtava maa yksinäisyyden vastaisessa taistelussa. Lähde perustettiin ajatuksella, että siihen olisi mahdollisimman luontevaa ja helppoa liittyä mukaan. 

Lisätietoja:

Arla Joensuu Kaverisovellus Puhelin: 0456 56 70 65227 views

Recent Posts

See All

Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page