top of page

Kaverisovelluksen käyttäjien kokemuksia

"Aloitin juuri uuden työn ja muutin kaupunkiin, jossa minulla ei ollut aiempaa tuttavaverkostoa. Kaverisovelluksen avulla löysin samanhenkisen työtoverin, jonka kanssa pystyin jakamaan työpaikan arjen haasteita ja iloja. Tapasimme lounaalla säännöllisesti ja vietimme aikaa myös työajan ulkopuolella. Kaverini oli tärkeä tuki sopeutumisprosessissa ja auttoi minua tuntemaan oloni tervetulleeksi uuteen ympäristöön."

"Olen viime aikoina kiinnostunut terveellisestä elämäntavasta ja halusin löytää liikuntakaverin, joka jakaa saman intohimon. Kaverisovelluksen avulla löysin lähialueeltani ihmisen, joka oli myös innostunut samasta liikuntalajista. Aloimme treenata yhdessä ja kannustaa toisiamme saavuttamaan tavoitteitamme. Kaverini on tullut minulle tärkeä tuki ja motivoiva voima matkallani kohti parempaa terveyttä. Olisi kiva vielä löytää meidän “tiimiin” muutama urheilullinen ihminen lisää."

"Olen vasta muuttanut takaisin Suomeen, olin pitkään maailmalla piskelun takia ja tunsin oloni hieman yksinäiseksi uudessa ympäristössä. Ajattelin, etten halua taas samaa palatessani Suomeen. Kaverisovellus auttoi minua löytämään muita ihmisiä, joiden kanssa pystyin jakamaan kulttuurisia kokemuksia ja tutustumaan uudestaan kotimaahan paremmin. Sovelluksen avulla järjestimme tapaamisia, uusi paikkakunnalla -kahvitteluja ja retkiä, jotka auttoivat meitä rakentamaan vahvoja ystävyyssuhteita ja tukiverkostoja. Suosittelen!"Kaverisovellus synnyttää uusia kohtaamisia, joilla voi olla elämää muuttava merkitys, kuten Pinjan veljelle kävi.

 

Kaverisovellus muutti Pinjan veljen elämän - rakkaustarina


Pinja tutustui Kaverisovelluksen kautta erääseen henkilöön, josta tuli hänen veljensä uusi kaveri. Heidän yhteisten kiinnostusten kohteidensa kautta kundien välille syntyi vahva yhteys. Pinja iloitsi siitä, että hän oli voinut olla mukana tuomassa näitä kahta ihmistä yhteen. He tapasivat eka kertaa livenä musakeikalla.

️Kaverisovellus ei ole suunniteltu deittisovellukseksi, mutta joskus kohtalo vie yllättäville poluille. Pinjan veli ja tämän uusi kaveri ymmärsivät toistensa arvomaailmaa ja kiinnostuksen kohteet natsasivat niin hyvin yhteen, että heidän ystävyydestään kehittyi jotain enemmän. Nyt he ovat parisuhteessa ja jakavat elämänsä yhdessä.


Tämä tarina osoittaa, kuinka Kaverisovellus voi avata ovia uusiin ihmissuhteisiin ja luoda yllättäviä yhteyksiä. ️Vaikka sovellus ei ole suunnattu romanttisten suhteiden löytämiseen️, se voi silti toimia alustana uusille kohtaamisille ja ystävyyssuhteiden syntyyn.

♡Pinja on iloinen siitä, että Kaverisovelluksen avulla on syntynyt jotain niin merkityksellistä, kuin upea suhde hänen veljelleen ja tämän poikaystävälle.♡

Kaverisovelluksen tärkein tehtävä on edelleen edistää sosiaalista hyvinvointia ja tuoda ihmisiä yhteen samanhenkisten arvojen, harrastusten ja yhteisöjen kautta. Tarina Pinjan veljen ja hänen poikaystävänsä kohtaamisesta on erityinen tapaus, joka osoittaa, että yllättäviä ja syvällisiä yhteyksiä voi syntyä juuri siellä, missä niitä vähiten odottaa.
72 views

Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page