top of page

Kaverisovelluksen käyttäjäkokemuksia: rakkaustarina

Olen halunnut jo pitkään kirjoittaa siitä, kuinka kaikki alkoi. Kuinka sinusta ja minusta tuli lopulta me. Siispä kirjoitin.


Kaikki sai alkunsa sovelluksessa nimeltä Kaverisovellus. Liityin tähän kyseiseen sovellukseen syksyllä aivan hetken mielijohteesta "mikäpä ettei" -ajatuksella, sillä tunsin oloni ajoittain aika yksinäiseksi. Parin päivän sisällä "Haetaan juttuseuraa" -hakuilmoitukseen vastasi henkilö, jonka profiilista ilmeni samanlaiset mielenkiinnonkohteet: ulkoilu, retkeily ja valokuvaus. Ensimmäisistä vaihdetuista sanoista alkaen meidän kommunikaatiomme oli jotenkin todella helppoa ja soljuvaa. Tajusin jo varhaisessa vaiheessa, että olemme todella samanhenkisiä. Hänen kanssaan tuli myös se kuuluisa "ihan kuin olisimme tunteneet aina" -fiilis, kun tapasimme ensimmäisen kerran.

Loppuvuosi oli aikamoinen. Tulimme toistemme elämiin keskellä vaikeimpia ja kipeimpiä myrskyjä. Ystävystyimme nopeasti, ja olimme toistemme tukena ja turvana.


Viikot ja kuukaudet vierivät, ulkoilimme ja juttelimme. Paljon. Lopulta ystävyys syvenikin yllättäen rakkaudeksi.

Meistä kumpikaan ei tätä osannut odottaa, olimmehan lähteneet tähän täysin kaverillisin ajatuksin. Mutta elämä osaa yllättää, kun sitä vähiten osaa odottaa. Ja tämä oli kyllä paras yllätys ikinä!


Hän on lempi-ihmiseni: Paras ystävä, kumppani, seikkailu/retkiseuralainen, dorkailutoveri, tukipilari. (Ja ellen ollut vielä riittävän siirappinen: Hänen ansiostaan uskon sielunkumppaneihin.)

Kiitos @kaverisovellus.fi , että mahdollistit meidän kohtaamisen.


Teksti ja kuvat: Emmi M.

Alkuperäinen kirjoitus on julkaistu Emmin Instagram-sivulla.


59 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page