top of page

Hukassa tuhansien työkavereiden seassa: Missä ovat ne oikeat ihmiset?

Kuvittele, että olet osa organisaatiota, jossa työkaverisi työskentelevät eri kaupungeissa, eri toimipisteissä ja eri rooleissa ympäri Suomen ja maailmaa. Valitettavasti tilannetta ei tarvitse kuvitella, sillä se on arkipäivää nykymarkkinassa - isot jätit pärjää. Työkavereita on satoja, ellei tuhansia, et oikein tunne ketään enää, vaikka työskenteletkin saman tavoitteen eteen.


Tässä tilanteessa Frendie PRO on enemmän kuin pelkkä sovellus - se on ratkaisu nykytyöelämän haasteisiin. Kuormittavat asiakaspalvelutilanteet, hybridityön ongelmat ja työyksinäisyys - kaikki nämä haasteet on otettu huomioon Frendie PRO:n suunnittelussa.

Frendie PRO ei vain yhdistä sinua työkavereihisi, vaan se tarjoaa myös tilan käsitellä näitä haasteita yhdessä. Palvelun ominaisuudet on suunniteltu ohjaamaan käyttäjiä pohtimaan ja keskustelemaan laajasti niin kevyistä kuin raskaammistakin aiheista, sekä kohtaamaan toisiaan ei vain verkossa, vaan myös livenä kasvotusten.


Kuormittavien asiakaspalvelutilanteiden käsittely, hybridityön tuomat haasteet ja työyksinäisyyden tunteen voittaminen - nämä kaikki ovat aiheita, joista voit keskustella Frendie PRO -yhteisössä. Voit jakaa kokemuksiasi, saada vertaistukea ja löytää uusia tapoja selviytyä näistä haasteista yhdessä työkavereidesi kanssa. Yhtälailla palvelu on kanava oppia kokeneemmalta, heittää herjaa verkossa, jauhaa jonninjoutavia työn lomassa - muistatteko, ennen vanhaan näin tapahtui kun vielä nähtiin livenä joka päivä.


Me halutaan, että tunnet kuuluvasi joukkoon ja tiedät, keiden kanssa teet työtä - liity Frendie PRO -yhteisöön ja koe, miten voitte yhdessä voittaa nykytyöelämän haasteet ja luoda entistäkin vahvemman yhteisön.


PRO -toiminnallisuuksiin voit tutustua täällä. Kehitämme palvelua joka viikko eteenpäin - teidän käyttäjien toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Jos työpaikallasi EI vielä ole omaa Frendie PRO -alustaa, ilmoita meille ja otamme yhteyttä teidän pomoihin ja riennämme avuksi!
15 views

Commentaires


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page