top of page

Frendie PRO ja Simerock yhteistyöhön: lisää vastuullisuutta ja yhteisöllisyyttä tapahtumaan - nappaa maksutta PRO -koodi


Simerockin 2024 Rantalava on Frendie PRO -lava!


Kaverisovellus Frendie PRO tuo uudenlaista yhteisöllisyyttä ja vastuullisuutta Simerockiin vuonna 2024. Tänä kesänä voit löytää uusia ystäviä ja jakaa unohtumattomia festarikokemuksia Simerockin omalla Frendie PRO -sovelluksella. Simerock näyttää mallia ja kasvattaa tapahtuman yhteisöllisyyttä mahdollistamalla verkostoituminen ja aiheesta keskusteleminen niin tapahtuman aikana kuin jo ennen itse tapahtumaan saapumista ei vain lipun ostaneille, vain kaikille musadiggareille! 


Yhteistyö näkyy myös isosti Rovaniemen festareilla, sillä rantalava tunnetaan tänä vuonna Frendie PRO -lavana! Parhaat keikat, yhteisöllinen meininki ja Frendien virallinen kohtaamispaikka löytyvät Frendie PRO -lavalta ja lavan lähettyviltä!

Mistä siis on kyse?

Frendie PRO ja Simerock haluavat edistää sosiaalista hyvinvointia ja vähentää yksinäisyyttä, jota tutkimusten mukaan kokee kolmasosa suomalaisista. Yhteistyön myötä Simerockin festivaalin kävijöille tarjotaan alusta, jolla voi löytää kaverin festariseuraksi, sopia kimppakyytejä, jakaa festarivinkkejä tai muuten vain löytää samanhenkistä porukkaa festarihulinoihin! Tämä uusi palvelu lisää festivaalin yhteisöllisyyttä ja auttaa kävijöitä luomaan uusia, arvokkaita kontakteja.

Lataa Frendie PRO ja liity mukaan

Frendie PRO -sovellus on saatavilla maksutta sovelluskaupasta. Lataa sovellus, luo tunnus ja kirjaudu Simerockin omalle Frendie PRO -alustalle koodilla "SIMEROCK". Koodi on käytettävissä 18.6.-30.9.2024. Sovelluksen avulla voit etsiä festarikavereita, sopia tapaamisia suosikkiesiintyjien keikoille ja jakaa vinkkejä festivaalikokemuksen parantamiseksi.

Vastuullisuus ja yhteisöllisyys

Frendie PRO:n ja Simerockin yhteistyö tuo esiin vastuullisen festivaalituotannon merkityksen. Yhteisöllisyyttä vahvistamalla vähennämme yksinäisyyttä ja tuemme kestävää kehitystä. Frendie PRO -sovellus auttaa festivaalikävijöitä löytämään kestäviä ratkaisuja kuten kimppakyytejä, mikä vähentää ympäristövaikutuksia ja lisää yhteisöllisyyttä. Myös turvallisen keskustelun ja kohtaamisen osaaminen on osa yhteistyön arvopohjaa. Voit lukea Frendien turvallisen keskustelun ja kohtaamisen periaatteista täältä.


Frendie PRO: Ystäviä myös festarikesän jälkeen

Simerockin jälkeen voit jatkaa Frendie PRO:n käyttöä 32 maassa ympäri Eurooppaa! Lataa siis Frendie PRO -sovellus ja aloita kaverihaku Simerockiin jo nyt. Tämä uusi tapa löytää ystäviä ja jakaa kokemuksia tekee festarikokemuksestasi entistä rikkaamman ja mieleenpainuvamman.

Lataa Frendie PRO nyt!

Älä odota viimeiseen hetkeen – lataa Frendie PRO sovelluskaupastasi ja liity Simerockin yhteisöön. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kokea festivaali uudella tavalla ja löytää uusia ystäviä. Muista käyttää koodia "SIMEROCK" kirjautuessasi.

Mihin voit käyttää Simerock Frendie PRO:ta?

  • Löydä festarikaveri: Etsi ja löydä uusia ystäviä, jotka jakavat samat kiinnostuksen kohteet.

  • Sovi kimppakyytejä: Jaa matka festareille ja takaisin muiden kävijöiden kanssa.

  • Jaa festarivinkkejä: Vaihda kokemuksia ja vinkkejä muiden festivaalikävijöiden kanssa.

Nähdään Simerockissa ja tehdään yhdessä tästä festarikesästä ikimuistoinen!

16 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page