top of page

Etsimme kokenutta ja itsenäistä digitalisaation asiantuntijaa


Tehtävänäsi on vastata B2B-palvelumme markkinoinnin automaatiosta yrityksen johdolle, erityisesti HR- ja esihenkilöille, rakentaa sekä analysoida työyksinäisyyttä mittaavaa digitaalista polkua ja ylläpitää Kaverisovelluksen www-sivustoa. Lisäksi kuulut ydintiimiimme, tuet strategista visiotamme yhteiskunnallisena vaikuttajana ja hyödynnät dataa markkinointi- ja viestintäpolkumme kehittämisessä.


Odotamme sinulta tarkkaa ja analyyttistä otetta, sillä vastaat kuukausittain www- ja somekanavien data- ja käyttäjävirroista kooten yhteen raportin. Hallitset erilaisten datavirtojen sekä digitaalisten toimintojen ylläpidon, suunnittelun ja kehittämisen. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta markkinoinnin automaatiosta sekä vahvaa ymmärrystä B2B-palveluiden digimarkkinoinnin keinoista ja kanavista. Työskentelet suomeksi pääsääntöisesti. Englanninkieli välttämätön!


Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja tukea strategista visiotamme luomalla merkityksellisiä yhteiskunnallisia vaikutuksia. Tulet olemaan arvokas osa tiimiämme, ja pääset näyttämään kykysi itsenäisesti toimintavavasta. Katsomme aina tulevaisuuteen! Tiimimme koostuu perustajien lisäksi vastuullisuusasiantuntijasta, devaajista, lääkäreistä ja yksinäisyystutkijoista. Suhtaudumme kaikki intohimoisesti Kaverisovelluksen kasvattamiseen.


Rohkaisemme esittämään uusia ideoita ja näkemyksiä, sillä tiimimme ilmapiiri on kannustava ja yhteistyöhenkinen. Jos sinulla on vahva analyyttinen tausta, halu vaikuttaa yhteiskunnallisesti ja kyky hallita monipuolisia digimarkkinoinnin automaation tehtäviä, tämä rooli saattaa olla juuri sinulle sopiva!

Liity joukkoomme rakentamaan Kaverisovelluksesta entistäkin vaikuttavampi ja hyvinvointia edistävä palvelu.

  • 📍 Sijainti: hybridi, tapaamme kerran kuussa Helsingissä ja viikoittain linjoilla.

  • Työn luonne: Kokoaikainen, 80% työaika

  • 📅 Hakuaika päättyy: 25.8.2023

  • Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2023

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: arla.joensuu@gmail.com. Aloitamme haastattelut heti.

Kokenut digitalisaation asiantuntija, liity Kaverisovelluksen tiimiin ja vaikuta yhteiskunnallisesti!


59 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page