top of page

Esihenkilö, lopeta piilottelu! Ihmiskeskeinen johtaminen on vastaus muutoksen haasteisiin.Kuvitelkaa tilanne: yrityksenne on muutosten keskellä. Kukkaron nyörit kiristyvät, strategiat muuttuvat, ja toimialat kamppailevat kriisien keskellä. Mutta kuka muistaa katsoa työntekijöitä silmiin ja kysyä, miten he voivat?


Frendien tiimi on kuluneen alkuvuoden keskustellut lukuisten yritysten HR- ja esihenkilöiden kanssa. Aiheena on ollut sosiaalinen hyvinvointi, vastuullisuus ja työntekijöiden työolot muuttuvassa ympäristössä. Olemme tehneet havainnon: leiri jakaantuu kahtia.

Toisaalta, on niitä yrityksiä ja HR-henkilöitä, jotka aidosti välittävät. He miettivät, miten heidän työntekijänsä jaksavat muutoksessa, ja kuinka heitä voidaan tukea. Mutta sitten on se toinen leiri, valitettavan suuri joukko johtoa, joka ei tunnu pystyvän tai haluavan laskeutua työntekijän tasolle. He eivät näe sitä, mitä tapahtuu, kun henkilöstö voi huonosti.Meidän vahva viestimme yrityksille ja päättäjille on yksinkertainen: muistakaa ihmiset! 


Muutoksen keskellä, kun maailma tuntuu kaatuvan päälle, ihmiset tarvitsevat tukea ja ymmärrystä. Meidän tehtävämme on muistuttaa teitä siitä, että työyksinäisyys koskettaa noin 30 % suomalaisista työssäkäyvistä. Elämäntilanteiden muutokset, stressi, epävarmuus, työympäristön ja -tiimien muutokset - kaikki nämä etenkin juuri nyt ajankohtaiset aiheet kuormittavat.

Antakaa tilaa avoimelle keskustelulle, vertaistuelle ja kohtaamisille. Se ei maksa paljon, mutta sillä voi olla valtava vaikutus, se on päätös muiden päätösten joukossa. Kertokaa, mitä tapahtuu. Kuunnelkaa. Olkaa läsnä. Uskaltakaa antaa mahdollilsuus raatorehelliselle puheelle. Sillä erityisesti vaikeina aikoina ihminen tarvitsee toista ihmistä.


Olkoon tämä avoin viesti muutoksen keskellä oleville yrityksille: muistakaa ihmiset. He ovat yrityksenne tärkein voimavara. Luonnollisesti, kerromme lisää ja meillä on ratkaisu tähän.


Ystävällisin terveisin,

Frendien tiimi 


Frendie PRO vastuullisuusteknologia on edelläkävijänaskel kohti organisaation sosiaalista hyvinvointia.

32 views

Comments


Frendie PRO on
edelläkävijän askel
kohti sosiaalista hyvinvointia.

bottom of page